Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει την κόρη της και «λιώνει» το Instagram (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει την κόρη της και «λιώνει» το Instagram (vid)

To πιο cute video της ημέρας με διαφορά.

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, με φυσιολογικό τοκετό, στην τελική ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της.

Ακόμη δεν έχουμε μάθει το όνομα της μικρούλας, όμως η Αθηνά μας έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι στιγμής την κόρη της σε διάφορα στιγμιότυπα.

oikonomakou

Το cute video της ημέρας

Η Αθηνά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της τις τελευταίες εβδομάδες, ξέρει όμως ήδη πολύ καλά το συναίσθημα αυτό της μητρότητας, αφού ήδη έχει έναν γιο τον Μάξιμο.

Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της την πιο όμορφη «καλοκαιρινή» της θέα. Η Αθηνά δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το όνομα της κόρης της, αλλά ούτε έχει δείξει το προσωπάκι της. Σήμερα όμως έκανε ένα πολύ χαριτωμένο story.

Η ηθοποιός φαίνεται πως περνά το 3ημερο στην Αθήνα, οπότε αποφάσισε να μοιραστεί τη δική της θέα με τους Instagram followers της. Όχι δεν ήταν κάποιο μαγευτικό τοπίο, ούτε το απέραντο γαλάζιο, αλλά το πατουσάκι της κόρης της, με την οποία δείχνει ξετρελαμένη.



«My view is better than yours», γράφει στο βίντεο και το Instagram λιώνει.

Πότε θα μάθουμε το όνομα της μικρής;

Ακόμη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακριβώς τα ονόματα της μικρής, μόνο ότι θα αρχίζει από σίγμα (Θυμήσου ότι είχε δηλώσει: «το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν, θα περιμένω να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας πω»).

Εδώ θα δεις όλα όσα είχε πει για το όνομα της κόρης της

Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και αυτά που ήδη έχασε

Όνομα μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη, αποκάλυψε όμως πως η μικρούλα γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό. Μεταξύ άλλων σε story της ανέφερε επίσης πως πήρε κοντά στα 17 κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και έχει ήδη χάσει κάπου στα 7 με 8 κιλά.



Στη gallery παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες της με το σώμα της δυο βδομάδες μετά τον τοκετό. Το βίντεο με το #babyS πάντως είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα.