Ο Justin Timberlake μας δείχνει τον γιο του πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τη γέννηση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Timberlake μας δείχνει τον γιο του πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τη γέννηση του

Ο διάσημος τραγουδιστής γιόρτασε την ημέρα του πατέρα με όλες τις τιμές

Το 2020 ο Justin Timberlake έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, πέντε χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου γιού. Όσα είχαν προηγηθεί στη σχέση του με τη Jessica Biel και τις φήμες περί απιστίας, έκαναν την είδηση της εγκυμοσύνης την έκπληξη της χρονιάς.

Έναν χρόνο μετά ο τραγουδιστής, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δείξει στους fans του τον σχεδόν ενός έτους γιο του, Phineas.

Οι φήμες της απιστίας

Ήταν 24 Νοεμβρίου 2019 όταν κυκλοφόρησε η είδηση για σκάνδαλο απιστίας ανάμεσα σε Justin Timberlake και Jessica Biel. Ο φακός είχε συλλάβει τον πασίγνωστο τραγουδιστή με νεαρή ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στα γυρίσματα ταινίας.

Το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν σε μπαλκόνι κι εκείνος εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, κρατούσε το χέρι της νεαρής καλλονής ηθοποιού και με τα δυο του χέρια πολύ τρυφερά, ενώ εκείνη χάιδευε εξίσου τρυφερά το πόδι του.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που αρχικά δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα Sun αποτέλεσαν μεγάλο πλήγμα για τον ευτυχισμένο γάμο του Timberlake με την ηθοποιό Jessica Biel με την οποία είναι παντρεμένος από το 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί τον 5χρονο σήμερα γιο τους Silas.

Δες εδώ όσα είπε ο Justin λίγες ημέρες μετλα το σκάνδαλο της απιστίας.

Η αντίδραση της Jessica Biel

Δύο εβδομάδες πέρασαν μέχρι η Jessica Biel να κάνει κάποια δήλωση ή έστω να αντιδράσει στα δημοσιεύματα της απιστίας. Μετά από ένα post του Justin στο Instagram μία πηγή που βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον της Jessica μίλησε στο περιοδικό People, και αναφέρθηκε στη στάση και σε αυτά που είπε η ηθοποιός. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Cosmopolitan και την πηγή η Jessica πίστευε πως ο Justin πράγματι ήπιε πολύ εκείνο το βράδυ, όμως δεν την έχει απατήσει, και γι’ αυτό θα τον στήριζε μέχρι τέλους.

Η άγνωστη εγκυμοσύνη

Κι ενώ ο καιρός περνούσε και δεν υπήρξε κάποια αρνητική εξέλιξη στη σχέση των δύο stars, έρχεται τον Ιούλιο ένα δημοσίευμα να προκαλέσει έκπληξη.

Στις 19 Ιουλίου 2020 η DailyMail μετέδιδε πως η Jessica Biel έγινε μαμά για δεύτερη φορά και κανένας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ποιος φανταζόταν άλλωστε τέτοια εξέλιξη μετά από μια φημολογούμενη απιστία; Το Μέσο επιβεβαίωσε την είδηση και εμείς είχαμε μείνει απλά με ανοιχτό το στόμα.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Έναν χρόνο σχεδόν τώρα δεν είχαμε δει και δεν είχαμε ακούσει τίποτα για τον γιο του ζευγαριού πέρα από κάποιες σκόρπιες δηλώσεις της Jessica Biel. Ήρθε όμως η γιορτή του πατέρα για να μας δείξει ο Justin και τον σχεδόν ενός έτους Phineas.



«Το να είσαι μπαμπάς είναι καλύτερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ευχαριστώ τον μπαμπά και τον παππού μου για την καθοδήγηση, κάνοντας τις θυσίες για να ζήσω τα όνειρά μου και να με διδάξουν ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ συμβαίνει σε όλες τις μικρές στιγμές. Καλή Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω».