Η γλυκιά εκδίκηση του Alex Rodriguez στη JLo: Η εμφάνιση με την πρώην του Ben Affleck

Πατούλια Κατερίνα
Η γλυκιά εκδίκηση του Alex Rodriguez στη JLo: Η εμφάνιση με την πρώην του Ben Affleck

Η κίνηση ματ του πρώην της Jennifer Lopez.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Τουλάχιστον, κάτι τέτοιο ψάχνει ο Alex Rodriguez ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez και επί χρόνια αγαπημένος της.

Ο 45χρονος πρώην παίκτης των Yankees, φαίνεται πως έχει πάρει πια απόφαση το ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με την 51χρονη Jennfer η οποία έδωσε και τα πρώτα δημόσια φιλιά της με τον Ben Affleck.

Η επανασύνδεση του Affleck με τη Jlo:

Αυτή η επανασύνδεση της Jennifer με τον Affleck έκανε τον A-Rod να απορεί. Ben και Jlo ήταν επίσης αρραβωνιασμένοι το 2002 και ανακοίνωση την ακύρωση του γάμου τους τον Σεπτέμβριο του 2003, μόλις μία ημέρα πριν την τελετή.

Η πρόσφατη επανασύνδεση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού, επισημοποιήθηκε με δημόσιες αγκαλιές και φιλιά του ζευγαριού, κάτι που σίγουρα έκανε τον πρώην αρραβωνιαστικό να νιώσει πιο άβολα από ποτέ.



Το νέο σπίτι του Alex:

Ο Rodriguez δεν φαίνεται να πτοείται και μετακόμισε σε πολυτελές σπίτι στο Hamptons μόλις ένα μίλι μακριά από το σπίτι της Jennifer.

Ο A-Rod νοίκιασε την πολυτελή κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων για το καλοκαίρι και μέχρι να βρει νέα κατοικία.

Η σχέση του Rodriguez με την πρώην του Affleck!

Ο μέγας πανικός συνέβη πριν μερικές ώρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια του Hollywood, μιας και ένα βίντεο ήταν αρκετό για να δείξει πως ο Rodriguez παίζει βρώμικα κόντρα στο ειδύλλιο της Lopez με τον Affleck.

Ο φακός τον εντόπισε στο πάρτι γενεθλίων της Lindsay Shookus η οποία έκλεισε τα 41 και γιόρτασε με καλούς φίλους.

Η Lindsay υπήρξε σχέση του Ben Affleck και έχει ακόμα την κοινή τους πόζα στο Instagram account της.


https://www.instagram.com/p/CQZqCmqHVAE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο πρώην των πρώην εθεάθησαν να κάθονται μαζί αλλά ο εκπρόσωπος του αθλητή διέψευσε πως τρέχει κάτι μεταξύ τους σε επίσημη δήλωση, τονίζοντας πως ο Arod και η Lindsay είναι φίλοι τα τελευταία 15 χρόνια.

41007227 288830778385333 8597502685152804864 n

Η παραγωγός του Saturday Night Live και ο Affleck χώρισαν τον Απρίλιο του 2019 μετά από δύο χρόνια σχέσης ενώ οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει το 2014 μιας και τότε ο Ben ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Garner.

Όσο για τη σχέση του Arod με την Jennifer αυτή τη στιγμή;