Το παιδί της Bella και του Edward βρέθηκε

Το παιδί της Bella και του Edward βρέθηκε

Η μικρή Mackenzie Foy θα παίξει την, μισή άνθρωπο-μισή βαμπίρ, κόρη του διάσημου ζευγαριού του «Twilight».

Αφού η Bella και ο Edward, κατά κόσμον Kristen Stewart και Robert Pattinson, προχώρησαν την σχέση τους στο επόμενο βήμα και «ήρθαν εις σάρκα μίαν» στην αναμενόμενη τέταρτη συνέχεια της ταινίας «The Twilight Saga: Breaking Dawn», στην ίδια ταινία θα αποκτήσουν και το παιδί του έρωτά τους –πάντα σύμφωνα με την ιστορία των βιβλίων της Stephenie Meyer.

Η ίδια η συγγραφέας ανακοίνωσε μέσω Facebook πως βρέθηκε η μικρή ηθοποιός που θα παίξει την Renesmee, την κόρη του Edward και της Bella που θα είναι μισή άνθρωπος και μισή βαμπίρ. Τον ρόλο θα αναλάβει τελικά η 9χρονη Mackenzie Foy, της οποίας το βιογραφικό μέχρι στιγμής περιορίζεται σε μερικές εμφανίσεις στις αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές «Til Death» και «Flash Forward», καθώς και σε διαφημιστικές καμπάνιες των εταιριών Garnet Hill, Gap και Burger King.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα σε ποιο ακριβώς σημείο θα χωριστεί η ταινία, μιας και θα κυκλοφορήσει σε 2 μέρη, το πιο πιθανό όμως είναι να δούμε την μικρή Mackenzie (η οποία παρεμπιπτόντως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το φυσικό παιδί της Stewart και του Pattinson, αύξηση στον υπεύθυνο casting τώρα) στο δεύτερο μισό του «Breaking Dawn».