Αγγελική: O Νικόλας τα λέει όλα στη Χριστίνα και το Twitter ... «παίρνει ξεκάθαρα θέση»

To Twitter γέμισε σχόλια για το σημερινό επεισόδιο καθώς ο Νικόλας αποκαλύπτει τα πάντα για τα όσα έκανε στην Μαργαρίτα.

Το σημερινό επεισόδιο της «Αγγελικής» ήταν γεμάτο ανατροπές! 

Αυτό που είδαμε μας κράτησε σε εγρήγορση και όχι άδικα. Καθώς ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του πει τι συμφωνίες έχει κάνει με τη Τζένη, τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του και να την ψαρέψει. Ο Νικόλας αποκαλύπτει την αλήθεια για το παρελθόν του στη Χριστίνα αλλά αυτή δεν το παίρνει καλά και φεύγει. 

Ο Νικόλας έχει πάει και έχει πάρει την Χριστίνα από το κέντρο όπου τελείωσε με επιτυχία το πρόγραμμα απεξάρτησης που παρακολουθούσε. Έχει αποφασίσει όμως πως για να έχει μέλλον αυτή η σχέση οφείλει να είναι απολύτως ειλικρινής μαζί της κι έτσι της εξομολογείται τι έκανε με τα αδέρφια του στη Μαργαρίτα πριν από 17 περίπου χρόνια.

Η Χριστίνα, μόλις συνειδητοποιεί τι ακριβώς της λέει ο Νικόλας φρικάρει τελείως μιας και εκείνη έχει πέσει θύμα βιασμού και εξ αυτού του λόγου μέχρι και τώρα παλεύει να ορθοποδήσει, να αγκαλιάσει τα τραύματά της και να φτιάξει τη ζωή της. Δεν καταλαβαίνει γιατί ο Νικόλας της είπε όλα αυτά από τη στιγμή που ξέρει τι έχει περάσει η ίδια και πόσο παλεύει με το κακό που της έχουν κάνει. Είναι πολύ δύσκολο για αυτήν να αποδεχτεί ότι έχει σχέση με κάποιον που έχει κάνει σε κάποια γυναίκα τόσο κακό όσο έχει κάνει κάποιος άλλος σε εκείνη.

Ο Νικόλας της λέει πόσο πολύ έχει μετανιώσει αλλά έχει πάρει απόφαση ότι πρέπει να ζει με το βάρος των πράξεών του κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής του και ότι σε εκείνη δεν μπορούσε να λέει ψέματα για το ποιος πραγματικά είναι.

Το Spoiler το διάβασες; Η Κατερίνα ναρκώνεται, ο Νικόλας στο νοσοκομείο και ο Στέφανος σε σοκ

Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με την Αγγελική για τη Δανάη, καθώς της προτείνει να μείνει το καλοκαίρι στο κτήμα αφού δεν θα έχει σχολείο. Η Αγγελική ρωτάει στα ίσα την Αθηνά αν είπε στον Δημήτρη ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη αλλά αυτή το αρνείται. Ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική, επιβεβαιώνοντας της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε

Η Αγγελική συναντάει τον Μιχάλη για να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις όταν ξαφνικά έρχεται μέσα στον πανικό ο Αποστόλης, ο οποίος προσπαθούσε να πάρει τηλέφωνο τον Μιχάλη αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Καταλαβαίνουν ότι είναι ταραγμένος και τον ρωτάνε τι έχει συμβεί.

Ο Αποστόλης τους εξηγεί ότι κρυφάκουσε μια συζήτηση του Δημήτρης με την Αθηνά όπου ο Δημήτρης ήταν σε παράκρουση και φώναζε ότι θέλει να σκοτώσει την Αγγελική και να την θάψει στο ίδιο μέρος που έχει θάψει και τον πατέρα της.

Η σκηνή της αποκάλυψης του Νικόλα για τον βιασμό της Μαργαρίτας ήταν συγκλονιστική! Το Twitter γέμισε σχόλια τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την απίστευτη ερμηνεία του Αλέξανδρου Πέρου

Δες τα σχόλια στο Twitter...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ