Σκούρα τα πράγματα για το Survivor πριν τον ημιτελικό: Το απίστευτο που συνέβη στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Σκούρα τα πράγματα για το Survivor πριν τον ημιτελικό: Το απίστευτο που συνέβη στο Twitter

Λίγο πριν την τελευταία αποχώρηση στην Καραΐβική και την επιστροφή στην Ελλάδα συνέβη το απίθανο!

Η δεύτερη μάχη για την ατομική ασυλία που θα οδηγήσει στον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor έχει ξεκινήσει. Το παιχνίδι με το παζλ και με τους στόχους δυσκόλεψε τους παίκτες που απέμειναν στο νησί του Άγιου Δομίνικου, με την Μαριαλένα να έχει ένα προβάδισμα ρίχνοντας τους στόχους από πιο κοντά.

Η ώρα περνά, ο υποψήφιος έρχεται!

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος (21/6/2021), ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την ατομική ασυλία και υπέδειξε τον Σάκη Κατσούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Κατσούλης έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσει τη σημερινή και αυριανή ατομική ασυλία, σύμφωνα με τον νέο κανόνα του Survivor και να ανατρέψει την υποψήφιότητά του, κάνοντας τον Κόρο να πρέπει να αλλάξει την ψήφο του!



Survivor: Ο Σάκης έβγαλε υποψήφιο τον Κόρο αλλά το Twitter υποκλίθηκε στη στάση του

Λίγο πριν τον ημιτελικό!

Την Κυριακή (27/6/2021) θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση από την Καραΐβική μιας και ένας από τους Κατσούλη, Μπόγδανο, Ασημακόπουλο, Ρουμελιώτη ή Κόρομι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει λίγο πριν τα ημιτελικά του Survivor στο Γαλάτσι.

Επί ελληνικού εδάφους:

Οι αγώνες τελειώνουν και ξεκινούν οι αγώνες της ψήφου του κοινού που θα κληθεί να στείλει δύο από τους τέσσερις παίκτες που θα έχουν παραμείνει στο Survivor στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης!

Όλα αυτά τη στιγμή που γνωρίζουμε πως την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 θα κλείνει τον κύκλο του του Survivor 2021 που αποδείχτηκε σωστό Μπεν Χουρ!

Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Survivor:

Το Survivor κορυφώνεται και η πρόσφατην αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, φαίνεται να άφησε αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό, ενώ βρισκόμαστε στην τελική πεντάδα. Το ίδιο συμβαίνει και στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, όπου στο Twitter συμβαίνει κάτι ακόμα πιο παράξενο!

Το hastag #survivorgr δεν τρεντάρει! Το Survivor δεν βρίσκεται καθόλου στα trends του Twitter, τουλάχιστον όχι μέχρι να φτάσουμε στο συμβούλιο αποχώρησης. Ελάχιστα τα σχόλια στο Twitter από τους fans που πέφτουν με το σταγονόμετρο!