Survivor: Δάκρυσε το Twitter με την ιστορία του Μπόγδανου- Η αποθέωση στα σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor: Δάκρυσε το Twitter με την ιστορία του Μπόγδανου- Η αποθέωση στα σχόλια

Το δάκρυ έπεσε κορόμηλο στο επεισόδιο της Τρίτης.

Μια ανάσα από την τελευταία αποχώρηση της χρονιάς βρίσκεται το Survivor, καθώς εχθές πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μονομαχία ασυλίας, και βγήκε ακόμη ένας προτεινόμενος. Ο Σάκης Κατσούλης που είναι ήδη προτεινόμενος μετά την ασυλία του Κόρο, κέρδισε εχθές και έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ένας ακόμη υποψήφιος μένει να ανακοινωθεί απόψε το βράδυ, και την Κυριακή (27/6/21) θα μάθουμε ποιοι είναι οι 4 παίκτες που πάνε ημιτελικό. Το επεισόδιο της Τρίτης βέβαια είχε μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα.

Κάτι περίεργο συμβαίνει όμως με το Survivor και το Twitter λίγο πριν τον ημιτελικό.

Λύγισαν οι παίκτες του reality επιβίωσης

Το επεισόδιο της Τρίτης εκτός από μια ακόμη μάχη ασυλίας είχε και την εξιστόρηση των προσωπικών ιστοριών των παικτών, κάτι που γέμισε δάκρυα τόσο τους ίδιους όσο και το κοινό που παρακολουθούσε χθες το παιχνίδι επιβίωσης. Οι παίκτες λύγισαν μπροστά στον φακό μιλώντας και περιγράφοντας τη ζωή τους, τις δυσκολίες και τα όσα έχουν περάσει ως τώρα σε προσωπικό επίπεδο.

Ο παίκτης που συγκλόνισε ιδιαίτερα το κοινό βέβαια ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε με την μηχανή του και για το πώς κατάφερε να παραμείνει στη ζωή και να δει τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.


https://www.instagram.com/p/CQbzveAgBU_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ατύχημα του Ηλία Μπόγδανου

Καθώς οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός τους ρώτησε μερικά πράγματα για τον καθένα ξεχωριστά. Πρώτος ξεκίνησε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μίλησε για τα φοιτητικά του χρόνια αλλά και για το πώς δημιουργήθηκε το συγκρότημά του, οι Inco.

Μεταξύ άλλων, και μιλώντας για θετικούς ανθρώπους, ο Ηλίας άρχισε να μιλά για το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή, το ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

Πριν από δέκα 10 χρόνια ο παίκτης του Survivor κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του. Ο τρόπος που μίλησε γι' αυτό το γεγονός δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.



Η αποθέωση στο Twitter

Το Twitter λύγισε με την ιστορία του Ηλία Μπόγδανου και δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός...



Βρήκαμε 13 tweets που τον αποθέωσαν και μπορείς να τα δεις στη gallery που ακολουθεί.