Ο Κατσούλης κέρδισε τη δεύτερη ασυλία αλλά το Twitter είναι έξαλλο με τη χειρονομία στη Μαριαλένα

Η χειρονομία του Σάκη στη Μαριαλένα.

Ό Σάκης Κατσούλης κατάφερε αυτό που έμοιαζε δύσκολο! Από υποψήφιος, εξασφάλισε τελικά με τις δύο σερί ασυλίες του, μια θέση στους ημιτελικούς του φετινού Survivor στο Γαλάτσι στις 4 Ιουλίου.

Παρά τη δεύτερη σερί ασυλία του πάντως, ο Κατσούλης κατάφερε με μια χειρονομία να κάνει έξαλλο το κοινό στο Twitter!

Η Δεύτερη Ασυλία του Κατσούλη

Ο Σάκης κατάφερε να αξιοποιήσει πλήρως την αλλαγή στον κανόνα περί ασυλίας. Μπορεί ο Κόρο να τον υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2021, όμως ο κανόνας στο Survivor τόνισε πως αν ο Κατσούλης κατάφερνε να κερδίσει τις επόμενες δύο ατομικές ασυλίες, θα ήταν εκείνος που τελικά δεν θα ήταν υποψήφιος και θα έπρεπε ο Κόρομι να επιλέξει άλλον παίκτη.

Αυτό και έγινε τελικά με τον Γιώργο Κόρο να βρίσκεται ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ηλία και να επιλέγει τελικά την Ρουμελιώτη ως υποψήφια προς αποχώρηση. Μαζί με τη Μαριαλένα υποψήφιος ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το συμβούλιο της Τρίτης 23 Ιουνίου 2021 και ο Σάκης υπέδειξε τον Κόρο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, λίγο πριν ταξιδέψουν όλοι οι παίκτες προς την Αθήνα, ένας από τους Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Ασημακόπουλο ή Μαριαλένα, θα βρεθούν εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες που ήταν από την αρχή στο Survivor.

Οι τρεις παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι και οι μοναδικοί που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor από την πρώτη μέρα. Αντίθετα, ο Ηλίας και ο Σάκης είναι παίκτες που μπήκαν πολύ αργότερα στο Survivor.

Η Μαριαλένα στο νοσοκομείο:

Τις τελευταίες ώρες, ένα σύννεφο φημολογίας γύρω από το όνομα της Μαριαλένας υπάρχει. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς κανείς να γνωρίζει αν είναι για προγραμματισμένες εξετάσεις ή για κάποιο επείγον περιστατικό.

Το ξέσπασμα της μαμάς της Μαριαλένας.

Μετά από όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, η μαμά της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία ξέσπασε διαψεύδοντας πως ο Σάκης δεν κακοποίησε ποτέ τη Μαριαλένα και τόνισε:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο Survivor το παιδί μου και όσες φορές κι αν έπεσε, τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα και ακόμη είναι μια αληθινή μαχήτρια, μια αγωνίστρια. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα δεν έπεσε θύμα κακοποίησης και ούτε αποπειράθηκε ο Σάκης να κακοποιήσει το παιδί μου. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την αλήθεια μου όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια.

Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα)) Η Μαριαλένα μου είναι μια δυνατή γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές και όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. Δώστε στα κορίτσια σας τα εφόδια να προστατευτούν»!

Η χειρονομία του Σάκη που έκανε έξαλλο το Twitter!

Στη διάρκεια του στίβου μάχης, η Μαριαλένα μίλησε με γλύκα στον Σάκη λέγοντας: «Έλα βρε αγάπη μου, έλα βρε ψυχή μου»! Ο Σάκης πάλι έκανε προς την Μαριαλένα τη χειρονομία του να σωπάσει.

Δες την αντίδραση του Twitter.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ