Τζιοβάνι MasterChef: Το δώρο και το μήνυμα από συμπαίκτη του που τον συγκίνησε

Τζιοβάνι MasterChef: Το δώρο και το μήνυμα από συμπαίκτη του που τον συγκίνησε

Οι σχέσεις των δύο σεφ κρατούν γερά και εκτός παιχνιδιού.

Το MasterChef μπορεί να τελείωσε, όμως, η αγάπη του κοινού για τους παίκτες παραμένει αναλλοίωτη. Τα προφίλ τους στο Instagram έχουν εξελιχθεί στο νέο hot spot των χρηστών που αναμένουν κάθε νέα ανάρτηση.

Στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά, βρέθηκε το story του Τζιοβάνι, μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκε το δώρο που του έκανε ένας συμπαίκτης του από το παιχνίδι.

Αυτό είναι το μυστικό προφίλ στο Instagram του Τζιοβάνι από το MasterChef 5



Το δώρο από τον συμπαίκτη του, Νίκο Σκορδάκη, στο MasterChef

Μία γλάστρα με πανέμορφα λευκά λουλούδια ήταν αρκετή για να συγκινήσει τον Τζιοβάνι που του έστειλε τα δημόσια ευχαριστήριά του.

Το δώρο, όμως, συνόδευσε και ένα μήνυμα στο κινητό του, που έδειξε ακόμα περισσότερο πως τα δύο παιδιά είναι πραγματικοί φίλοι.



Το μήνυμα στο κινητό του

«Καλές δουλειές, αγαπημένες μου φίλε! Μπορεί να μην πρόλαβα να έρθω, αλλά υπόσχομαι πως τον Οκτώβρη θα είμαι εκεί να μαγειρέψουμε, όπως κάναμε στο σπίτι! Φιλιά σε όλη την οικογένειά σας! Αγαπώ! Με αγάπη, Νίκος Σκορδάκης!»

https://www.instagram.com/p/CP57zqtpQvM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην ξεχνάς ότι οι δύο σεφ είχαν πολύ καλές σχέσεις στο παιχνίδι, με τον Σκορδάκη να έχει ανεβάσει και φωτογραφία με τη νικήτρια, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

MasterChef: Η φωτογραφία του Τζιοβάνι με την Μαργαρίτα από τον τελικό που λίγοι παρατήρησαν