Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει εάν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά

Sabine Camhi
Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει εάν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά

Είμαστε σίγουρες πως πολλοί είναι οι άντρες που την πολιορκούν!

Η Jennifer Aniston, 52 χρονών, μίλησε σε μια νέα συνέντευξη για το τι πραγματικά αναζητά σε έναν σύντροφο. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήταν ανοιχτή στη χρήση dating apps, η Jen απάντησε «προφανώς και όχι».

«Θα συγκεντρωθώ στους συνηθισμένους τρόπους γνωριμιών. Να έχεις κάποιον μπροστά σου που θα σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού» εξήγησε η Jen. «Αυτός είναι ο τρόπος που θα το προτιμούσα».

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Jen τα τελευταία χρόνια. Στη δεκαετία του '90, έβγαινε με τον Tate Donovan, ο οποίος εμφανίστηκε μάλιστα στα «Φιλαράκια» για ένα επεισόδιο. Έβγαινε επίσης με τον τραγουδιστή John Mayer στα τέλη της δεκαετίας του 2000.



Οι γάμοι της Jennifer Aniston, ωστόσο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θέματα ενδιαφέροντος για τους θαυμαστές της και τα media. Ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt από το 2000 μέχρι το διαζύγιό τους το 2005, και με τον Justin Theroux από το 2015 έως το χωρισμό τους στα τέλη του 2017. Θα την ενδιέφερε λοιπόν την Jen να παντρευτεί και πάλι;

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Καμία έχθρα! H δήλωση που επιβεβαιώνει ότι είναι φίλοι

«Θεέ μου, δεν ξέρω», είπε στο People. «Δεν είναι στα σχέδιά μου. Ενδιαφέρομαι να βρω ένα φανταστικό σύντροφο και να ζω μια απολαυστική ζωή και να περνάω καλά» εξήγησε. «Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ευχόμαστε. Δεν χρειάζεται να χαραχτεί με πέτρα σε νομικά έγγραφα».

Αυτήν τη στιγμή, όμως, η Jen ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για αυτά που βρίσκονται μπροστά της, για τους ανθρώπους που αγαπά και φυσικά για τη λαμπερή καριέρα της. «Είμαι πολύ χαρούμενη», διαβεβαίωσε: «Έχω μια δουλειά που αγαπώ, έχω ανθρώπους στη ζωή μου που είναι τα πάντα για μένα και έχω όμορφα σκυλιά. Είμαι απλώς ένας πολύ τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος».