Jennifer Aniston - Brad Pitt: Καμία έχθρα! H δήλωση που επιβεβαιώνει ότι είναι φίλοι

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Καμία έχθρα! H δήλωση που επιβεβαιώνει ότι είναι φίλοι

Αν πίστευες ότι νιώθουν περίεργα, έκανες μεγάλο λάθος!

Οι σχέσεις δεν είναι πάντα ιδανικές ανάμεσα στους πρώην και τα διάσημα ζευγάρια δεν έχουν πέσει έξω από αυτόν τον κανόνα. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις (σ.σ. Θυμήσου τη Lena Headey με τον Jerome Flynn που δεν ήθελαν να γυρίσουν ούτε κοινές σκηνές στα γυρίσματα του Game of Thrones).

Όσον αφορά στην Jennifer Aniston και τον Brad Pitt, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η διάσημη ηθοποιός, μάλιστα, σπεύδει να το διευκρινίσει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει και καμία περίεργη αίσθηση!



Η δήλωση της Jennifer Aniston για τον Brad Pitt

«Μιλάμε και δεν υπάρχει καμία περίεργη αίσθηση, εκτός από όλους όσους μάλλον το παρακολουθούσαν και ήθελαν να είναι εκεί ή υπέθεταν ότι είναι εκεί», είπε η ηθοποιός στο αμερικανικό People.

«Ο Brad κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι»

Jennifer Aniston: Η κίνηση που αποδεικνύει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Brad Pitt

Η αρχή του story

Το story τους θυμήσου ότι ξεκίνησε το 1994, όταν τα δύο μεγάλα αστέρια του Hollywood γνωρίστηκαν μέσω των managers τους. Οι τελευταίοι ήταν που τους κανόνισαν το πρώτο ραντεβού και έκτοτε ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε.

Ο γάμος και ο χωρισμός

Τον Ιούλιο του 2000, το ζευγάρι παντρεύτηκε με μία τελετή στο Malibu, όμως, 5 χρόνια μετά, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω μίας κοινής δήλωσης. Όταν λίγο μετά άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για τον Brad και την Angelina Jolie, αμέσως ο κόσμος άρχισε να υποθέτει ότι το κλίμα ήταν πολύ κακό μεταξύ των πρώην.

H τηλεοπτική σειρά που προέβλεψε τον χωρισμό Brad Pitt-Jennifer Aniston... πολύ πριν συμβεί



Η πρώτη έκπληξη ήρθε το 2019, με τον Brad και την Jen να συναντιούνται στο πάρτι των 50ων γενεθλίων της. Η δεύτερη, έναν χρόνο μετά, στις 19 Ιανουαρίου του 2020 στα SAG Awards.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston επιτέλους ποζάρουν μαζί στα SAG Awards και το Twitter παραληρεί



Κάπως έτσι, φτάσαμε στο σήμερα και στη δήλωση της Aniston ότι είναι φίλοι με τον Brad!