Renée Zellweger: Όλο το Hollywood μιλά για τον νέο της έρωτα (photos)

Renée Zellweger: Όλο το Hollywood μιλά για τον νέο της έρωτα (photos)

Η ηθοποιός βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή!

New couple on the block! Ένας νέος καλοκαιρινός έρωτας έχει αρχίσει να «ανθίζει» το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην ηθοποιό Renée Zellweger και τον reality star, Ant Anstead.

Ζευγάρια του Hollywood που σίγουρα έχεις ξεχάσει πως υπήρξαν μαζί

Η γνωριμία του ζευγαριού

Σύμφωνα με την PageSix, η σχέση της 52χρονης ηθοποιού και του 42χρονου Anstead έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα νέα ότι εκείνος πήρε διαζύγιο από τη star του reality «Flip or Flop», Christina Haack.

Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους; Το TMZ αναφέρει ότι το νέο, hot ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που ετοιμάζει ο Anstead με τίτλο «Celebrity IOU Joyride» στην οποία και εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα η Renée Zellweger.



Το διαζύγιο του Ant Anstead

Αυτήν την εβδομάδα βγήκε το διαζύγιο ανάμεσα στον Ant Anstead και την πρώην – πλέον- σύζυγό του, Christina Haack, εννέα μήνες μετά την κατάθεση των εγγράφων.

Οι δύο πρώην, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με την PageSix, συμφώνησαν στη συνεπιμέλεια του ενός έτους γιου τους, Hudson. Ο καθένας από τους δύο, μάλιστα, έχουν από ένα ακόμη παιδί από προηγούμενους γάμους.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε από τη Haack τον Σεπτέμβριο του 2020, με τον Anstead να είναι καταρρακωμένος. «Πραγματικά, με διέλυσε», είχε πει τότε. «Το διαζύγιο επηρέασε τον ύπνο μου, τη διατροφή μου, απέκτησα άγχος και όλο αυτό φαινόταν», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο ο 42χρονος reality star.

Και πρόσθεσε: «Έφτασα σε τέτοιο σημείο που ή θα βυθιζόμουν στο σκοτάδι ή θα έδινα χαστούκια στον εαυτό μου και θα του έλεγα ‘’ξύπνα, είσαι ευλογημένος. Εστίασε στα καλά πράγματα’’».

Οι σχέσεις της Renée Zellweger

Η Renée Zellweger έχει πραγματοποιήσει έναν γάμο, ενώ είχε αρκετές σχέσεις που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας. Από το 2002 μέχρι και το 2004, η ηθοποιός είχε σχέση με τον Jack White, τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος «The White Stripes».

https://www.instagram.com/p/CN_sSCIHGV_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Μάιο του 2005 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Kenny Chesney με τον γάμο τους να διαρκεί μόλις… τέσσερις μήνες. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2005 οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ακυρώσουν τον γάμο τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Renée Zellweger διατηρεί δεσμό με τον επίσης ηθοποιό Bradley Cooper και μάλιστα λέγεται ότι οι δυο τους είχαν σχέση για περισσότερο από έναν χρόνο.

Η τελευταία σχέση της ηθοποιού, που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν με τον κιθαρίστα, Doyle Bramhall II, με τον οποίο η Zellweger ήταν μαζί από το 2012 ως το 2019.