Ηρακλής-Εμμάνουελ: Σύσσωμο το GNTM σε μια βραδιά έκπληξη!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ηρακλής-Εμμάνουελ: Σύσσωμο το GNTM σε μια βραδιά έκπληξη!

Το μοντέλο έκανε reunion με την πρώην παρουσιάστρια-κριτή του γνωστού ριάλιτι.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αναδείχθηκε φέτος ο μεγάλος νικητής του GNTM και κέρδισε επάξια ένα μεγάλο συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Το εξωτικό 21χρονο μοντέλο που είχε «μαγέψει» το γυναικείο κοινό, συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το modeling και πρόσφατα μάλιστα εντάχθηκε στο πρακτορείο της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα.

Η μεγάλη νίκη του στο GNTM

«Όλα πήγαν τέλεια! Έχουμε έναν νικητή, τον Ηρακλή! Βασικά, έχουμε έναν νικητή ανάλογα με τη διαδικασία και το format του GNTM, γιατί στην ουσία τα παιδιά του τελικού αλλά και του ημιτελικού, είναι παιδιά τα οποία είναι νικητές από μόνοι τους! Είναι stars, έχουν star quality, θα δουλέψουν πάρα πολύ σε αυτόν τον χώρο. Έχουν πάρα πολλά να πουν και να δείξουν και μάθανε και εξίσου πολλά εδώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από όλη τη σεζόν. Πόσo μάλλον για τον Ηρακλή που είχε αληθινά ανάγκη αυτό το έπαθλο!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά μετά την βραδιά του τελικού.

Το reunion με την Καγιά και η συνάντηση με την Chiara Ferragni

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ιταλίδα digital entrepreneur Chiara Ferragni βρίσκεται στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Η Chiara συνεργάζεται φέτος με γνωστή εταιρία καφέ θέλοντας να προσφέρουν καφέ με στιλ. Ένα λαμπερό private event πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Ferragni στην Βουλιαγμένη και αρκετοί celebs έδωσαν το παρών.

kaya iraklis

@hercules0

Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζόνοφ παρευρέθηκε στο event με έναν φίλο του από το χώρο του modeling και συνάντησε την Βίκυ Καγιά. Τα μοντέλα πόζαραν εμφανώς ευδιάθετα στον φακό ενώ λίγο αργότερα ο Ηρακλής έβγαλε selfie με την διάσημη influencer, Chiara Ferragni.

iraklis ferragni

Πηγή κεντρικής: @vickykaya_

https://www.instagram.com/p/CQiMT7_B37I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Chiara Ferragni ήρθε στη χώρα μας. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τι έκανε.