Η Britney Spears σπάει τη σιωπή της: «Συγγνώμη που τόσο καιρό προσποιούμουν»

Η Britney Spears σπάει τη σιωπή της: «Συγγνώμη που τόσο καιρό προσποιούμουν»

«Δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει ότι η ζωή μου είναι τέλεια», γράφει σε ανάρτησή της η pop star.

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην Britney Spears τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι όχι άδικα. Η pop star προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον Γολγοθά που βιώνει εδώ και 13 χρόνια με την ίδια να βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της.

Μετά, λοιπόν, από το ξέσπασμά της στο δικαστήριο, τώρα η 39χρονη star ζητά συγγνώμη από τους followers και θαυμαστές της στο Instagram.

Justin Timberlake: Στέκεται στο πλευρό της πρώην του Britney και συγκινεί

Η μακροσκελής ανάρτηση και η «συγγνώμη»

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, μία μέρα μετά το πολυσυζητημένο δικαστήριο για την κηδεμονία της, η Britney Spears έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ζητώντας συγγνώμη για τη fake εικόνα που παρουσίαζε εδώ και δύο χρόνια μέσα από τα social media.

«Παιδιά, θέλω να σας πω ένα μικρό μυστικό… Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουμε μια παραμυθένια ζωή και μια τέτοια εικόνα είχα δώσει μέσα από τα posts μου. Η ζωή μου μοιάζει να είναι υπέροχη. Όλοι μοχθούμε, όμως», έγραψε η Britney Spears.

Η τραγουδίστρια συνέχισε εξηγώντας ότι αυτό της έμαθε η μητέρα της, Lynne Spears. «Αυτό μου έμαθε η μαμά μου… Όσο χάλια κι αν ήταν η μέρα μου όταν ήμουν νεότερη…για χάρη μου και για τα αδέρφια μου, εκείνη πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει».

https://www.instagram.com/p/CQhP9A7gIzE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι η ζωή μου είναι τέλεια, γιατί δεν είναι καθόλου τέλεια. Κι αν έχετε διαβάσει για μένα αυτήν την εβδομάδα, ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι τέλειο… Ζητώ συγγνώμη που δυο χρόνια τώρα προσποιούμουν ότι όλα είναι καλά», πρόσθεσε.

«Το έκανα για την περηφάνια μου και γιατί ντρεπόμουν να μοιραστώ μαζί σας όσα μου συνέβαιναν… αλλά ειλικρινά, ποιος δεν θέλει να γράφει στο Instagram του για τη χαρά της ζωής;», έγραψε η Britney Spears.

Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο

Η Britney Spears αποκάλυψε σε δικαστήριο που έγινε την Τετάρτη 23 Ιουνίου ότι εδώ και δεκατρία χρόνια βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της και μιας «ομάδας», που έχουν την απόλυτη κυριαρχία και τον απόλυτο έλεγχο πάνω της.



Η star, ούσα συναισθηματικά φορτισμένη και σε μεγάλη ένταση, είπε στην κατάθεσή της ότι δεν γνώριζε ότι μπορούσε να «παλέψει» για να σταματήσει αυτή η κηδεμονία και να μπορέσει να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος τη ζωή της.

Οι αποκαλύψεις, δε, που έκανε για όσα βιώνει από τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια ήταν ανατριχιαστικές. Δες στην παρακάτω gallery όσα είπε η pop star.