Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της με μια φωτογραφία έκπληξη

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της με μια φωτογραφία έκπληξη

Ιταλικό αέρα θα έχει το όνομα της κόρης της ηθοποιού!

Στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Μέχρι τώρα η Αθηνά δεν είχε πει ξεκάθαρα το όνομα που σκεφτόταν να δώσει στην κορούλα της. Πριν λίγο, όμως, έκανε την αποκάλυψη.

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει την κόρη της και «λιώνει» το Instagram (vid)

Η αποκάλυψη του ονόματος

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μέρες πριν γεννήσει, είχε κάνει Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μωρό της. Μία follower την είχε ρωτήσει πώς θα ονομάσει την κορούλα της με την ηθοποιό να δείχνει ένα μενταγιόν με το γράμμα S και να απαντά ότι το όνομα θα αρχίζει από σίγμα.

Σήμερα, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με την οποία αποκάλυψε το όνομα της μικρής της. Και το όνομα αυτής… Sienna!

https://www.instagram.com/p/CQim8NgnBAd

Η δημοφιλής ηθοποιός έδειξε το χεράκι της μικρής να κρατά το μενταγιόν με ολόκληρο το όνομά της, που θα είναι Sienna. Όπως καταλαβαίνεις, η νεογέννητη θα έχει όνομα με… ιταλικό αέρα μιας και η Sienna είναι μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας. «Γεια σου κόσμε. Να σου συστηθώ. Με λένε Σιένα. Νομίζω πως θα τα πάμε τέλεια», έγραψε με χιούμορ η Αθηνά.

Ο δεύτερος πιο εύκολος τοκετός

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ότι αυτός ο δεύτερος τοκετός ήταν πολύ καλός και πολύ πιο εύκολος συγκριτικά με τον πρώτο.



Στο Q&A, αν θυμάσαι, η ηθοποιός είχε πει ότι δυσκολεύτηκε πολύ με τον γιο της, τον Μάξιμο. Είχε έναν πολύωρο τοκετό, που την εξάντλησε και την πόνεσε πάρα πολύ. Στις απαντήσεις που έδινε στους followers της έλεγε και ξαναέλεγε πως εύχεται να έχει έναν εύκολο τοκετό. Και να που τελικά στο τέλος όλα πήγαν όπως τα περίμενε.