Μεγάλη ομοιότητα! Η Julia Roberts μοιάζει με τον γιο της σαν δυο σταγόνες νερό (video)

Sabine Camhi
Μεγάλη ομοιότητα! Η Julia Roberts μοιάζει με τον γιο της σαν δυο σταγόνες νερό (video)

Ένα βίντεο που ανέβασε ο σύζυγος της Julia Roberts με τον γιο τους ήταν η αφορμή για να καταλάβουμε πως μαμά και γιος είναι ολόιδιοι!

Μπορεί η Julia Roberts να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood, ωστόσο η ίδια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…Και μπορούμε να πούμε πως τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Όλα όσα δεν ξέρεις για την άγνωστη σχέση του Bruce Willis με τη Julia Roberts

Ο 14χρονος γιος της Julia Roberts και η ομοιότητά τους

Ο μικρότερος γιος της Julia ανέδειξε της τρομερές ικανότητές του στο skateboarding σε σπάνιο βίντεο που κοινοποίησε ο Danny Moder. Ο άντρας της ηθοποιού δημοσίευσε το κλιπ με αφορμή τα 14α γενέθλια του Henry. Στο βίντεο θα τον έφηβο να ανεβαίνει μια ράμπα με το skateboard του πριν γυρίσει και κοιτάξει την κάμερα. Θα παρατηρήσεις, όμως, και κάτι ακόμη. Ο νεαρός Henry είναι ολόιδιος με τη μητέρα του, Julia Roberts.


https://www.instagram.com/p/CQRq3_lhifV

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι συνηθισμένο ο Danny και η Julia να ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο κάμεραμαν του Χόλυγουντ έχει επιδείξει τις εντυπωσιακές δεξιότητες του παιδιού του στο skateboard και στο παρελθόν. Τον Μάιο, για παράδειγμα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Henry να κάνει skate στον δρόμο.


https://www.instagram.com/p/COa-ppUhEjq

Ο γάμος της Roberts και τα παιδιά

Η Julia και ο Danny καλωσόρισαν τον Henry πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, που έγινε το 2002. Εκτός από το μικρότερο παιδί τους, η star της ταινίας Pretty Woman και ο επί πολλά χρόνια σύζυγός της έχουν επίσης δύο μεγαλύτερα παιδιά, τα 16χρονα δίδυμα Phinnaeus και Hazel.



«Είναι πραγματικά, μέχρι σήμερα, μέχρι αυτό το λεπτό, ο αγαπημένος μου άνθρωπος», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον σύζυγό της το 2018 κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου για το podcast της Gwyneth Paltrow με τίτλο «Goop».