Channing Tatum: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του (photo)

Sabine Camhi
Channing Tatum: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του (photo)

Το στιγμιότυπο με την κόρη του Everly!

Ο Channing Tatum αποκάλυψε το πρόσωπο της κόρης του για πρώτη φορά σε μια αξιολάτρευτη καλοκαιρινή φωτογραφία και τα likes έχουν ξεπεράσει το 1 εκ. Στη φωτογραφία ο Channing αγκαλιάζει την κόρη του, η οποία κοιτά τον ουρανό. Ο 41χρονος star έχει αναφερθεί πολλές φορές στον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με την 8χρονη Everly, καρπό του έρωτά του με την πρώην- πλέον- σύζυγό του, Jenna Dewan.



Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Εσύ μικρή μου είσαι τα πάντα. Είσαι ο κόσμος μου και η καρδιά μου. Κοιτούσες την πανσέληνο σε αυτήν τη φωτογραφία και μου έλεγες την προφητεία της γοργόνας στην πανσέληνο και μετά τρέξαμε στο νερό και την ψάχναμε και παίζαμε με τους φακούς στο νερό τη νύχτα αναζητώντας γοργόνες. Είπες πως ακούμπησες μια καραφλή γοργόνα και είδες μία ουρά. Χαχα, μία ημέρα θα το διαβάζεις αυτό και ελπίζω να γελάς. Περνάμε διασκεδαστικά. Χαχα».

Πριν από αυτήν τη φωτογραφία ο Tatum και η Jenna έκρυβαν πάντα το πρόσωπο της κόρης τους για να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά της.


https://www.instagram.com/p/CPj4E5UBW77

Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έμπνευση για το παιδικό του βιβλίο με τίτλο «The One and Only Sparkella» ήταν η ίδια η κόρη του.

O Channing Tatum έγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο και είναι αφιερωμένο σε εκείνη!


https://www.instagram.com/p/CEkB4tjFTrN

«Βλέπω μερικές φορές μπαμπάδες, και… το να είσαι γονέας είναι δύσκολο. Ήθελα το βιβλίο να είναι ένα είδος γράμματος προς αυτούς. Απλώς παίξτε και θα ανταμειφθείτε με αγάπη», είπε.