O Channing Tatum έγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο και είναι αφιερωμένο σε εκείνη!

Πατούλια Κατερίνα
O Channing Tatum έγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο και είναι αφιερωμένο σε εκείνη!

Πού μπορείς να βρεις το βιβλίο του τρυφερού μπαμπά 

Όσο ήταν κλεισμένος στην καραντίνα δίχως πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Channing Tatum δεν γυμνάστηκε όπως έκανε ο νέος σύζυγος της πρώην γυναίκας του, Jenna Dewan, Steve Kazee.

Ο τρυφερός μπαμπάς Channing, αποκάλυψε πως το διάστημα αυτό φρόντισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο, αφιερωμένο στην επτάχρονη σήμερα κόρη του Everly.

Το βιβλίο δεν κυκλοφορεί ακόμα αλλά θα είναι έτοιμο για αγορά στις 4 Μαΐου του 2021 αλλά μπορείς να το προαγοράσεις.

Το βιβλίο που ακούσει στο όνομα «The One and Only Sparkella», έβγαλε το παιδί που ο Channing κρύβει μέσα του και ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Φίλοι μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα η καραντίνα ήταν περίεργη. Έφτασα να κλειδωθώ κατά λάθος στο δωμάτιο της επτάχρονης κόρης μου και να βρω το παιδί που έκρυβα μέσα μου. Οπότε αυτό δημιούργησα για το κοριτσάκι μου».

Η Sparkella εικονογραφήθηκε από την Kim Barnes και θα είναι το πρώτο μιας σειράς εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Ella, θέλει να φοράει χρωματιστά και γκλιτεράτα ρούχα και την πρώτη μέρα στο σχολείο γίνεται στόχος για τους bullies. Η πρώτη μέρα δεν πάει όπως θα ήθελε και η Ella προσπαθεί να είναι λιγότερο γκλιτεράτη για να μην την ενοχλούν τα παιδιά. Με μια μικρή βοήθεια από τον μπαμπά της όμως, η Ella μαθαίνει γιατί πρέπει να είναι πάντα ο εαυτός της, όταν κι αν λένε οι γύρω της.



Το βιβλίο που έγραψε ο Channing μπορείς να το βρεις εδώ