Summer mood... με το ζόρι No5: Οι αναρτήσεις των celebrities που μας «κέντρισαν» το ενδιαφέρον

Sabine Camhi
Summer mood... με το ζόρι No5: Οι αναρτήσεις των celebrities που μας «κέντρισαν» το ενδιαφέρον

Ζηλεύεις και εσύ ή μόνο εμείς;

Πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή ever. Παρόλο που μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να λιώνουμε αυτήν την στιγμή στην Αθήνα, ανυπομονούμε για την ώρα και τη στιγμή που θα πάρουμε το πλοίο (ή το αεροπλάνο) για το αγαπημένο μας νησί. Το δικό μου είναι η Κέρκυρα, το δικό σου;

Αυτήν την εβδομάδα celebs, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Heidi Klum και η Priyanka Chopra, έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα την παραλία με τις σέξι εμφανίσεις τους με μαγιό. Η Αθηνά και η Ειρήνη βρίσκονται κάπου στην Ελλάδα, ενώ η Priyanka βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Η Heidi Klum, από την άλλη, έχει πάει οικογενειακό ταξίδι σε τροπικό παράδεισο. Ο σύζυγός της, μάλιστα, τη φωτογράφισε γυμνή και... μείναμε άφωνες με το καλλίγραμμο κορμί της.

https://www.instagram.com/p/CQlkQj7hlJv

Heidi Klum: Ποζάρει topless και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της

Άλλος ένας που μας άφησε άφωνες ήταν ο κούκλος Channing Tatum, ο οποίος φανέρωσε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά κάνει ξέγνοιαστες διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει στην Αθηναϊκή ριβιέρα, ενώ η Chiara Ferragni βρίσκεται σε πολυτελέστατο resort στο Πόρτο Χέλι.




https://www.instagram.com/p/CQi_4GvDZ46

Και εμείς είμαστε Αθήνα και ζηλεύουμε τρελά. Τι να κάνουμε…μας δίνουν τουλάχιστον έμπνευση για τις διακοπές μας τον Αύγουστο.