Η Βίκυ Κουλιανού δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ (photo)

Η Βίκυ Κουλιανού δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ (photo)

Η φυσική ομορφιά στο μεγαλείο της!

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια τάση στα social media να δείχνουν οι celebrities το πρόσωπό τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χωρίς να τις νοιάζει απολύτως τίποτα και να αποκαλύπτουν στους followers τους πώς είναι στην πραγματικότητα όταν ξυπνούν. Σε αυτό το mood φαίνεται πως είναι και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία πόζαρε #nomakeup!

Βίκυ Κουλιανού: Το Instagram της μας υπενθυμίζει τις καλύτερες στιγμές της μόδας των 90's

Η πόζα χωρίς μακιγιάζ

Η Βίκυ Κουλιανού έβγαλε μία selfie στο Instagram με το απόλυτο καλοκαιρινό look. Με beach waves και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε δείχνοντας πώς είναι στην πραγματικότητα όταν ξυπνά και όταν σηκώνεται από το κρεβάτι της. Χωρίς φίλτρα, χωρίς φτιασίδια.

Το caption, μάλιστα, που έβαλε στη φωτογραφία δείχνει πόσο απενοχοποιημένη είναι και πόσο άνετα νιώθει με το άβαφο πρόσωπό της. «No make up, no worries. Καλοκαιράκι αγαπημένο», έγραψε η Βίκυ.

https://www.instagram.com/p/CQgrv5BNpDL

Η καριέρα στο modeling

Η Βίκυ Κουλιανού έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πώς βρέθηκε στον χώρο του modeling. Για την ακρίβεια, ο άνθρωπος που την οδήγησε σε αυτόν τον δρόμο ήταν ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος και την ανακάλυψε σε ένα λεωφορείο.



Η συνέχεια… γνωστή σε όλους. Η Βίκυ διέγραψε μια σπουδαία καριέρα στο modeling με τη μία συνεργασία να διαδέχεται την άλλη. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας, ανάμεσά τους Armani, Ferre, Versace και Yves Saint Laurent.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι φωτογραφίσεις και τα εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά μόδας με τη Βίκυ μετέπειτα να ασχολείται και με την υποκριτική.