Γενέθλια για τη Μαρία Ηλιάκη- Η τρυφερή φωτό με τον σύντροφό της

Γενέθλια για τη Μαρία Ηλιάκη- Η τρυφερή φωτό με τον σύντροφό της

Η Μαρία έχει γενέθλια κι έχει κάθε λόγο φέτος να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της περνάει η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της έχοντας στο πλάι της ό,τι αγαπάει περισσότερο.

Μαρία Ηλιάκη: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με την κορούλα της και το αστείο σχόλιο

Η φωτογραφία με τον Στέλιο Μανουσάκη

Πριν λίγη ώρα η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στο Instagram της μια υπέροχη φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και μια τεράστια, ροζ τούρτα, που έγραφε: «χρόνια πολλά μαμά» αποκαλύπτοντας ότι σήμερα είναι τα γενέθλιά της.

Η τούρτα απεικόνιζε τη Μαρία με το μωρό στην αγκαλιά της την ώρα που είναι ξαπλωμένη στον καναπέ.

Δίπλα στη Μαρία, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, στέκεται ο σύντροφός της και μπαμπάς της κόρης της, δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. «Οι 3 μας», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας δείχνοντας πόσο όμορφα νιώθει που έχει στο πλάι της τον σύντροφό της και την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CQlmFHSr5j_

Ο τοκετός και το όνομα της κόρης της

Η Μαρία γέννησε με καισαρική τομή και προγραμματισμένο τοκετό εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύντροφό της, δηλαδή στην Ελβετία. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! για τον τοκετό: «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν, όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε, δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα».



Όσο για το όνομα της κόρης της; Θα την ονομάσουν Κατερίνα, έτσι όπως λένε και την πεθερά της Μαρίας. «Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε η παρουσιάστρια.