Κλέλια Ανδριολάτου: Το ξέσπασμα στο Instagram μετά το bullying που δέχθηκε

Κλέλια Ανδριολάτου: Το ξέσπασμα στο Instagram μετά το bullying που δέχθηκε

Το μοντέλο-ηθοποιός έδωσε αφοπλιστική απάντηση σε αυτούς που έκριναν την εμφάνισή της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά "Μπρόυσκο". Η 25χρονη ηθοποιός-μοντέλο είναι από τις πιο γλυκές παρουσίες της εγχώριας showbiz και διαθέτει το δικό της κοινό. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 160 χιλιάδες ακόλουθους ενώ το προφίλ της είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της κυρίως βήματα.



Ο αρραβώνας και το bullying που υπέστη

Η γλυκιά ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου ποζάρει εμφανώς ευδιάθετη με ένα υπέροχο cut-out φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η Κλέλια παρευρέθηκε στον αρραβώνα της καλύτερής της φίλης και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για εκείνη. Κανείς δεν φανταζόταν ωστόσο πως αυτή η χαρμόσυνη ανάρτηση θα ξεκινούσε «πόλεμο» σχολίων στο προφίλ της Kλέλιας.

https://www.instagram.com/p/CQj0AVQr4Fy

Η απάντηση της ηθοποιού-Μαζί σου Κλέλια!

«Πριν από 2 ημέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου φίλη (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια "σχόλια" για τα σημάδια στα πόδια μου. Δεν στεναχωρέθηκα, αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ το εξής:

Κορίτσια, αφήστε τους να κοιτάνε το κορμί σας - Αγνοήστε, καμαρώστε, ζήστε! (Για τη μικρή Γωγώ)

klelia apantisi

Τα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά, γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης, γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινε κουμπάρα στην παιδική μου φίλη.. Φιλί σε όλους και καλημέρα» έγραψε η Κλέλια κι εμείς την συγχαίρουμε.

Πηγή φωτογραφιών: @klelia_andriolatou

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου.