Αντώνης Ρέμος: Η αγκαλιά με τον Αντώνη Βαρδή και το συγκινητικό σχόλιο του Γιάννη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αντώνης Ρέμος: Η αγκαλιά με τον Αντώνη Βαρδή και το συγκινητικό σχόλιο του Γιάννη

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε (26-27 Ιουνίου) ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσσα Σκαφιδά βάφτισαν τον γιο τους και το Instagram γέμισε με φωτογραφίες και βίντεο από την πιο ευτυχισμένη μέρα της οικογένειας.

Ο νονός του μικρού γιου του τραγουδιστή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε στο account του στο Instagram μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία, η οποία πραγματικά συγκινεί.

giannisvardis vaftisi3

Η συνάντηση Ρέμου-Βαρδή

Ο Αντώνης Ρέμος είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Αντώνη Βαρδή (τον μεγαλύτερο) και μας έχουν χαρίσει κάποια πολύ ωραία τραγούδια που ακούμε ξανά, ξανά και ξανά.

Η μέρα της βάφτισης ήταν η μέρα αυτή που ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκε και πάλι με τον Αντώνη Βαρδή, αυτή τη φορά τον μικρότερο.


https://www.instagram.com/p/CQp-0dZjpjN

Η φωτογραφία και το σχόλιο του Γιάννη Βαρδή

Ο γνωστός τραγουδιστής, που έγινε νονός του μικρού Αντώνη, ανέβασε στο Instagram account του μια φωτογραφία με τον βαφτισιμιό του στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε. Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη. Να ‘σαι γερός και καλότυχος».

Η φωτογραφία ήταν πάρα πολύ όμορφη και συγκινητική και ο Γιάννης Βαρδής φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το caption που επέλεξε να γράψει ο Αντώνης Ρέμος.


https://www.instagram.com/p/CQov3EPrbsz

«Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την πρώτη σου πρόταση και δεν ξέρω τι να πω. 5 λέξεις και λύγισα Αντώνη. Δική μας η τιμή και εύχομαι να ήταν εκεί δίπλα μας και να μας βλέπει. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος», έγραψε με τη σειρά του ο Γιάννης Βαρδής σε ένα σχόλιο που συγκέντρωσε πάνω από 200 likes.



Δες περισσότερα στιγμιότυπα από τη βάφτιση στη gallery παρακάτω.