Κατερίνα Καινούργιου: Μετά το πρόβλημα υγείας, μία ανάρτηση ανησύχησε περισσότερο το κοινό

Κατερίνα Καινούργιου: Μετά το πρόβλημα υγείας, μία ανάρτηση ανησύχησε περισσότερο το κοινό

Όλοι έστειλαν τη θετική τους ενέργεια στην παρουσιάστρια και αναμένουν τα νεότερα.

Ξημερώματα της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου ανησύχησε τους φανς της με την εισαγωγή της σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ εκδήλωσε δύσπνοια και ζαλάδα.

Ως αποτέλεσμα οι θεατές παρακολούθησαν την εκπομπή χωρίς την παρουσία της, με τους συνεργάτες της να διαβεβαιώνουν πως η ίδια είναι καλά στην υγεία της.Το story που συνόδευσε την κατάσταση στο Instagram (θα το δεις στην παρακάτω gallery), ενέτεινε την ανησυχία, αφού στη φωτογραφία εικονιζόταν το χέρι της παρουσιάστρια με ορό και την ενημέρωση ότι θα ακολουθήσει «μία διαδικασία προληπτικών εξετάσεων».



Η νέα της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Η νέα της ανάρτηση στον λογαριασμό της προκαλεί προβληματισμό. Οι φωτογραφίες που συνηθίζει να δημοσιεύει δε συνοδεύτηκαν από τα κλασικά, θετικά της μηνύματα. Τη θέση τους πήρε ένα απόσπασμα από τον Μικρό Πρίγκιπα.

Η Κατερίνα Καινούργιου υπέγραψε με το Star; O Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη

Το κείμενο από τον Μικρό Πρίγκιπα

Σε αυτό, ο διάλογος που δημιούργησε ο Antoine de Saint-Exupery αναφέρεται σε στενοχώρια και λύπη:

«~Ξέρεις... όταν είναι κανείς έτσι λυπημένος, του αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα...

- Τη μέρα που τα είδες σαραντατρείς φορές ήσουνα, λοιπόν, τόσο πολύ λυπημένος;

Μα ο μικρός πρίγκιπας δεν απάντησε ...~ Antoine de Saint-Exupery»

Το hashtag που ακολούθησε, #moodoftheday, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι αυτή η διάθεση μάλλον ανταποκρίνεται και στη δική της μέρα.



Το story μετά το post και το νέο απόσπασμα

Μία ώρα μετά, ακολούθησε και ένα story από άλλο απόσπασμα του Μικρού Πρίγκιπα που επίσης μιλάει για δύσκολες στιγμές και για την ανάγκη να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε στηρίζει σε αυτές.

«Οι άνθρωποι δε χρειάζονται πάντα συμβουλές. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει»