Orlando Bloom: Η σπάνια φωτογραφία με την οικογένειά του που ανέβασε στο Instagram

Sabine Camhi
Orlando Bloom: Η σπάνια φωτογραφία με την οικογένειά του που ανέβασε στο Instagram

Ο Orlando Bloom μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο του, Flynn!

Mας ξάφνιασε ο Orlando Bloom! Ο 44χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram το Σάββατο (26 Ιουνίου) μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

«Οικογενειακή αγάπη» έγραψε ο Orlando Bloom στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Στη φωτογραφία, ο Orlando περπατάει σε ένα πάρκο πιασμένος χέρι χέρι με την αρραβωνιαστικιά του Katy Perry και τον 10χρονο γιο του Flynn, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Miranda Kerr.

Το μοναδικό πρόσωπο που λείπει από αυτή την φωτογραφία είναι η 10 μηνών κόρη της 36χρονης τραγουδίστριας και του ηθοποιού, Daisy.


Katy Perry: Eξηγεί γιατί πήρε τη «συνειδητή απόφαση» να αποκτήσει παιδί

Πριν λίγες μέρες, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, ο ηθοποιός έγραψε: «Το 1994, ο Daisaku Ikeda έγραψε για την νέα εποχή πως ‘θα είναι μια εποχή στην οποία οι πράξεις των αρχηγών θα βασίζονται σε κανόνες που θα στοχεύουν να κάνουν όλες τις μητέρες ευτυχισμένες’. Είμαι ευλογημένος που έχω γύρω μου δυνατές, τρυφερές μητέρες και είμαι ευγνώμων για όσα κάνουν. Θα συνεχίσω να προσπαθώ ώστε να κάνω αυτές και τα παιδιά μας χαρούμενα».

Αν δεν το είδες, ο Orlando και η Katy πρωταγωνίστησαν στην πρώτη τους ταινία μικρού μήκους μαζί με σκοπό την καταπολέμηση στον περιορισμό του δικαιώματος ψήφου.



Δες τη φωτογραφία παρακάτω