Καλό Μεσημεράκι: Η Ιωάννα Μαλέσκου τραγούδησε live και το Twitter την αποθέωσε

Καλό Μεσημεράκι: Η Ιωάννα Μαλέσκου τραγούδησε live και το Twitter την αποθέωσε

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η οποία μας κράτησε συντροφιά τα μεσημέρια, μέσα σε μία πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε. Η καραντίνα έγινε η καθημερινότητα όλων και ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέα του, η καλύτερη συντροφιά.

Η τελευταία εκπομπή του κάθε καλοκαίρι έχει πάντα λαμπερούς προσκεκλημένους, τους οποίους ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει, αφού πάντα είναι όλα έκπληξη από το επιτελείο της εκπομπής.

Λαμπεροί καλεσμένοι στο Καλό Μεσημεράκι

Όπως συνέβη πέρυσι έτσι και φέτος πλήθος κόσμου έχει δώσει το παρών το πλατό του Νίκου Μουτσινά, ανάμεσα σε αυτούς, η Ζόζεφιν, ο Γιώργος Λιβανης, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Πολυκάρπου, και φυσικά η μία και μοναδική Ιωάννα Μαλέσκου.

Εκθαμβωτική η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η παρουσιάστρια του Love It εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός μετά από μία ολόκληρη σεζόν στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, κι έκανε το κοινό να τρελαθεί με την εμφάνισή της.

Η Ιωάννα φόρεσε ένα μακρύ πράσινο φόρεμα με ένα άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που άφηνε ακάλυπτο το καλλίγραμμο κορμί της. Όμως δεν ήταν αυτό το highlight της εμφάνισής της.


https://www.instagram.com/p/CQqsfMyDoI4

Το τραγούδι της Ιωάννας

Η Ιωάννα Μαλέσκου εκτός από εκθαμβωτική παρουσία, μας έδειξε και τις δυνατότητές της στο τραγούδι, αφού με την είσοδό της, ξεκίνησε να τραγουδάει Κωνσταντίνο Αργυρό και «Τα μάτια σου ερωτεύτηκα». Oι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να είναι ζευγάρι και η Ιωάννα αποφάσισε να φουντώσει κι άλλο τις φήμες!

Όπως πάντα μοναδική και γοητευτική τρέλανε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τη γέμισε κοπλιμέντα.



Το Twitter έδωσε τον παλμό

Οι fans φυσικά δεν έλειψαν από την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, κάνοντας αισθητή τη παρουσία τους, ανεβάζοντας το hashtag της εκπομπής στα trends του Twitter.