Καλό Μεσημεράκι: Χαμός στο Twitter με την τελευταία εκπομπή για καλοκαίρι

Καλό Μεσημεράκι: Χαμός στο Twitter με την τελευταία εκπομπή για καλοκαίρι

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετά το κοινό του και το Twitter τον αποθεώνει.

Όλη τη χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, κράτησε συντροφιά στο κοινό. Μέσα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας που για άλλη μία φορά κλείστηκε στο σπίτι, ο παρουσιαστής έκανε ό,τι μπορούσε για να διασκεδάσει. Και τα κατάφερε.

Σήμερα, ωστόσο, είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν. Ο Μουτσινάς για να σηματοδοτήσει το φινάλε που αξίζει στους τηλεθεατές τους, δεν κράτησε μόνο τα κλασικά, αγαπημένα κομμάτια της εκπομπής με τους ξεκαρδιστικούς σχολιασμούς.

Πληθώρα καλεσμένων πέρασε από το πλατό, δίνοντας στο κοινό πολλούς λόγους για να μείνουν συντονισμένοι.

Ο Αντώνης Ρέμος στο Καλό ΜεσημεράκιΟ Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική σύνδεση, λέγοντας, μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα έκανε εκπομπή με τον Μουτσινά, με τον τελευταίο να τον προκαλεί να το κάνει.

Αντώνης Ρέμος: Η αγκαλιά με τον Αντώνη Βαρδή και το συγκινητικό σχόλιο του Γιάννη

Η Κατερίνα Καινούργιου στο Καλό ΜεσημεράκιΜέχρι που εμφανίστηκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καινούργιου και αστειεύτηκε για την Έλενα Πολυκάρπου. Η δημοσιογράφος που ντύθηκε… Βάνια δεν πέρασε απαρατήρητη και η παρουσιάστρια έκανε παράπονα γιατί στη δική της εκπομπή βαριέται να βαφτεί, ενώ στου Μουτσινά όχι.

Κατερίνα Καινούργιου: Μετά το πρόβλημα υγείας, μία ανάρτηση ανησύχησε περισσότερο το κοινό

Τα σχόλια στο Twitter

Τα τεκταινόμενα δε θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν από το Twitter. Οι χρήστες έπιασαν τα πληκτρολόγια και έγραφαν το ένα σχόλιο μετά το άλλο.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις τα σχόλια που θα σε βάλουν ακριβώς στον παλμό της εκπομπής.

DPG Network