Καλό Μεσημεράκι: Απίθανο πάρτυ στο φινάλε του Μουτσινά με τον Σχοινά και πλήθος από guests!

Πατούλια Κατερίνα
Καλό Μεσημεράκι: Απίθανο πάρτυ στο φινάλε του Μουτσινά με τον Σχοινά και πλήθος από guests!

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν το καλύτερο φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι.

Ήταν ένα απίθανο φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά! Εκπομπή των ανατροπών πάντα, το Καλό Μεσημεράκι έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, κι ας είμαστε στην αρχή της εβδομάδας, με μια εκπομπή σωστό μαραθώνιο με πλήθος αγαπημένων προσώπων που πέρασαν από τις οθόνες μας ολόκληρη την τηλεοπτική σεζόν.

Μετά από όλους του αγαπημένους celebrities, ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τον Διονύση Σχοινά ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες, ως γνήσιος showman!



Χρήστης του Twitter, μέτρησε πάνω από 35 διαφορετικούς καλεσμένους στο φινάλε του Μουτσινά, που δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς οι συνεργάτες του φρόντισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο να ετοιμάσουν μια απίθανη εκπομπή!


https://www.instagram.com/p/CQqxK49D9Hw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τραγουδιστής κατάφερε να κάνει τον παρουσιαστή να ιδρώσει από τον χορό και το τραγούδι και ξεσήκωσε και το κοινό στο Twitter. Νωρίτερα από το στούντιο του Μουτσινά είχε περάσει μια σειρά από πρόσωπα που ο Μουτσινάς δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί ολόκληρο τον χειμώνα!

Στην εκπομπή τραγούδησε ο Γιώργος Λιβάνης, είδαμε και τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, τη Σάσα Μπάστα, το Παλιόπαιδο τραγούδησε και χόρεψε η Ζόζεφιν ενώ είδαμε και τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Αντώνη Ρέμο!

Και η λίστα λαμπερών προσκεκλημένων συνεχίστηκε για περισσότερες από τρεις ώρες!