Αγγελική: Η Τζένη την «έστησε» στον Παύλο και το Twitter πανηγύρισε

Αγγελική: Η Τζένη την «έστησε» στον Παύλο και το Twitter πανηγύρισε

Η Τζένη φέρθηκε στον Παύλο όπως του άξιζε.

Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα προβολής της σειράς «Αγγελική» του ALPHA με την αγωνία των τηλεθεατών να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να δουν ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών και αν θα υπάρξει δικαίωση για την Αγγελική, αλλά και τιμωρία για τον Δημήτρη και τον Παύλο.

Το αποψινό επεισόδιο, πάντως, το είδαμε με τεράστια ανυπομονησία. Και, ως συνήθως, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Είδες πώς έκανε η Αγγελική στο κτήμα και πώς τρέλανε η Τζένη τον Παύλο;

Αγγελική: Η εξαφάνιση και τα ψέματα άναψαν φωτιά στο Twitter

Η Αγγελική τρελαμένη και η Αθηνά σε πανικό

Η Αγγελική, στο αποψινό επεισόδιο, έχοντας μάθει πια πού ακριβώς βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του πατέρα της (στο κτήμα των Αργυρών), προσπαθούσε μανιωδώς με τα χέρια της να σκάψει και να το ανακαλύψει. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης την έπεισε να επιστρέψει στο σπίτι έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της την ημέρα του γάμου του Δημήτρη και της Κατερίνας.

Όσο για την Αθηνά; Η μαμά των Αργυρών βρισκόταν σε μεγάλο πανικό και ανησυχία για το ανθρώπινο οστό που βρήκαν στο κτήμα οι εργάτες, αλλά και για όσα ετοιμάζει η Τζένη. Ο Δημήτρης, με τη σειρά του, ήταν απόλυτα χαλαρός κι ενδιαφερόταν μόνο να ετοιμαστεί για τον γάμο του, ενώ ο Παύλος είπε στην Αθηνά ότι όλα είναι υπό έλεγχο με την Τζένη.

Η επίσκεψη της Ιωάννας και της Σοφίας στην Κατερίνα

Οι δύο αδελφές, η Ιωάννα και η Σοφία, είχαν στο παρελθόν εκφράσει ανοιχτά την απέχθειά τους για τον Δημήτρη στην Κατερίνα με αποτέλεσμα οι τρεις γυναίκες να παρεξηγηθούν. Κι εκεί που η Ιωάννα με τη Σοφία δεν επρόκειτο να πάνε στον γάμο, η Λένα τις έπεισε και τελικά πήγαν.

Η χαρά της Κατερίνας; Τεράστια! Βλέπεις, οι γονείς της δεν ήρθαν για τον γάμο από την Κρήτη με την κοπέλα να μην έχει κανέναν δικό της άνθρωπο- πέραν της Όλγας- στο πλευρό της.



Η τηλεφωνική συνομιλία Αγγελικής-Τζένης και η «εκδίκηση» στον Παύλο

Την ώρα που η Αγγελική ετοιμαζόταν για τον γάμο, η Τζένη της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει ότι φεύγει για το εξωτερικό για ένα διάστημα. Πριν από αυτό, όμως, την ενημέρωσε ότι έχει δώσει ανώνυμα στην αστυνομία την ηχογράφηση στην οποία ο Παύλος ομολογεί ότι σκότωσε τον Σταυριανό με την Αγγελική να της λέει ότι πρόκειται για ριψοκίνδυνη κίνηση.

Η Τζένη παρακάλεσε την Αγγελική να μην πει τίποτα με εκείνη να της απαντά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες». Την ώρα που οι δυο γυναίκες έκλεισαν το τηλέφωνο η Τζένη συνειδητοποίησε ότι ο Παύλος την είχε στήσει έξω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε. Σιγά που θα το έβαζε κάτω!

https://www.instagram.com/p/CQrThMjj-0L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τελικά… Ποιος την είχε στήσει σε ποιον; Η Τζένη… κυρία έφυγε με το ταξί της την ώρα που ο Παύλος ετοιμάστηκε να την ακολουθήσει. Να σου κι ένας άντρας με όπλο που μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του Παύλου- κατ’ εντολήν της Τζένης φυσικά-, τον ακινητοποίησε και δεν τον άφησε να φύγει μέχρι η Τζένη να αποχωρήσει.

Στο Twitter; Έγινε χαμός! Όλοι σχολίαζαν πόσο θεά είναι η Τζένη. Κι όχι άδικα. Του την έστησε για τα καλά του Παύλου. Δες πώς παραδέχθηκαν την Τζένη οι fans στο Twitter!