Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο στόρι της κουρασμένης μαμάς από το σπίτι με τα δίδυμα (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο στόρι της κουρασμένης μαμάς από το σπίτι με τα δίδυμα (photo)

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε χτες εξιτήριο και σήμερα έκανε το πρώτο στόρι από το σπίτι με τα μωρά της. 

Κάθε μαμά που έχει γεννήσει και επιστρέφει στο σπίτι της μετά το μαιευτήριο βιώνει μια εντελώς καινούργια πραγματικότητα, ειδικά την πρώτη μέρα με το μωρό στο σπίτι. Στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα το μωρό δεν είναι ένα αλλά δύο, τα δίδυμα κοριτσάκια της, καρπός της σχέσης και του γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα και οι ωραίες κοιμωμένες

Η Μπόμπα, έκανε το πρώτο στόρι από το σπίτι της πια, και βιώνει όσα γνωρίζουμε καλά όσες έχουμε υπάρξει στη θέση της! Η κούραση της νέας μαμάς είναι μεγάλη αλλά τα κορίτσια της κοιμούνται γαλήνια και της δίνουν δύναμη!

Στο στόρι κυριαρχεί το ροζ χρώμα, τα δίδυμα είναι ντυμένα με ροζ ολόσωμα φορμάκια μέσα σε ροζ μαξιλάρια ύπνου!

Η Χριστίνα βγάζει μια απίθανη σέλφι στην οποία φαίνεται η αΰπνία αλλά και συνάμα η ευτυχία της.

Το πρώτο post

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα.
Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές», έγραψε η Μπόμπα στο πρώτο post στο Instagram, το οποίο ξεπέρασε τις 246 χιλιάδες likes!


https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Όσο για τον πανευτυχή μπαμπά Σάκη, o Τανιμανίδης αποχωρίστηκε τα δίδυμα για λίγες ώρες για να δώσει το παρόν στα MAD VMA 2021 και επέστρεψε στις τρεις γυναίκες του. Σάκης και Χριστίνα βγήκαν από το μαιευτήριο στις 28 Ιουνίου 2021, με την Χριστίνα να κλέβει τις εντυπώσεις με το μίνι ροζ φόρεμά της και να λυγίζει μπροστά στους δημοσιογράφους από συγκίνηση!