Νύφη η Κατερίνα Καινούργιου: Το τρολάρισμα on air (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νύφη η Κατερίνα Καινούργιου: Το τρολάρισμα on air (video)

Η total white εμφάνιση και το αινιγματικό σχόλιο στην στυλίστριά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Η 36χρονη παρουσιάστρια πέρασε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε αργότερα η ίδια, το έντονο στρες και άγχος της δημιούργησε έντονη δύσπνοια και συμπτώματα κρίσης πανικού.

Η total white εμφάνιση που μας θύμισε νύφη

katken nifi

Η παρουσιάστρια φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό.Στα λευκά εμφανίστηκε σήμερα on air η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα λευκό maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το στεφάνι που κοσμούσε τα μαλλιά της ολοκλήρωσε με τον ωραιότερο τρόπο το look και μας έδωσε μια πρώτη εικόνα για το πώς θα ήταν η Κατερίνα ως νύφη.

«Νύφη με έντυσες σήμερα Παντελέ» ήταν η ατάκα... όλο νόημα που είπε η παρουσιάστρια στην στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ.

«Σου αξίζει!» της απάντησε εκείνη χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έβαλε σε summer mood με το νέο μανικιούρ της

H σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένο, συγκατοικούν και πρόσφατα απέκτησαν ένα ακόμη μέλος στο σπίτι τους, ένα όμορφο Γαλλικό bulldog, τον Kitton. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι επιχειρηματίας στον τομέα της ναυτιλίας. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με την μεγάλη του αγάπη, την τέχνη όπως η μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

https://www.instagram.com/p/CLSEAuChDuS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο επιχειρηματίας διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ωστόσο δεν διστάζει να δημοσιεύσει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με την Κατερίνα. Η αγαπημένη του έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνον τόσο από την εκπομπή της, όσο και σε δημόσιες δηλώσεις της για τον σύντροφό της. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Φίλιππο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CN0Toithu-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή φωτογραφιών: @katken85

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις λίγο καλύτερα την εμφάνιση της παρουσιάστριας.