Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έβαλε σε summer mood με το νέο μανικιούρ της

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έβαλε σε summer mood με το νέο μανικιούρ της

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κίτρινο nail art with… a twist!

Το πόσο ανυπομονούμε όλες να έρθει το καλοκαίρι δεν λέγεται! Μη μας πεις πως κι εσύ δεν ονειρεύεσαι καταγάλανες παραλίες, μια αιώρα κι εσένα μέσα σε αυτή να απολαμβάνεις το δροσερό κοκτέιλ σου. Οι περισσότερες σε τέτοια φάση είμαστε μετά από όλα όσα έχουμε περάσει.

Και η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, βρίσκεται… στην παρέα μας ανυπομονώντας για την έλευση του καλοκαιριού. Πώς το καταλάβαμε; Η παρουσιάστρια έσπευσε να κάνει ένα απόλυτα καλοκαιρινό μανικιούρ και μας το έδειξε στο Instagram.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έβαψε όλα τα νύχια της σε μπανανί απόχρωση με τον δείκτη να έχει ένα υπέροχο και κομψό nail art. Στην ουσία, η Κατερίνα επέλεξε να κάνει ένα floral σχέδιο στον δείκτη της σε αποχρώσεις της άμμου, του λευκού και του κόκκινου δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με το μπανανί χρώμα.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις το απόλυτα καλοκαιρινό και χαρούμενο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου και- γιατί όχι;- να το αντιγράψεις κι εσύ. Κράτα τα απαραίτητα screenshots, δείξε το στη μανικιουρίστ σου και… ξεκίνα κι εσύ σιγά-σιγά να μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση. Καλή εβδομάδα!

Διάβασε ακόμα: #MilkyNails: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε το πιο chic nail trend της φετινής άνοιξης