Survivor: Οι παίκτης που πάει απευθείας στον ημιτελικό και τα επικά σχόλια στο Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
Survivor: Οι παίκτης που πάει απευθείας στον ημιτελικό και τα επικά σχόλια στο Twitter

Γεμάτο ανατροπές το σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor στο Γαλάτσι έχει ξεκινήσει και σήμερα παρακολουθήσαμε το προτελευταίο αγώνισμα των 4 παικτών που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσαν όλα και αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής.

Ο Γιώργος Κόρομι δεν αγωνίστηκε απόψε αφού είναι ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση στο προχθεσινό αγώνισμα, μετά από σκληρή μάχη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι υπέρ του ωστόσο ενδέχεται να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει στο αυριανό αγώνισμα με αποτέλεσμα να αποκτήσει το πολυποπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

https://www.instagram.com/p/CQt01NMAD1f

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για το #Survivor.

Ημιτελικός για...δυνατούς λύτες- Ο δρόμος για την τελική ευθεία



Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πώς και πώς το αποψινό επεισόδιο για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα την διαδικασία πρόκρισης στον ημιτελικό του reality (ομολογουμένως μας μπέρδεψε!). Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι οι δύο παίκτες που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό της Κυριακής, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη (30/6/2021) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στον ημιτελικό που θα δούμε σε Live μετάδοση.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής έχει ήδη αναχωρήσει για την Αθήνα αφού πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο Instagram μια selfie φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο.

lianos1

Κατέρρευσαν οι παίκτες

Στην αρχή των αγωνισμάτων ακούσαμε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρθηκε προληπτικά στον γιατρό μετά από έναν μικρό τραυματισμό στον ώμο του. Λίγο αργότερα ο Σάκης Κατσούλης έπεσε κάτω εμφανώς ταλαιπωρημένος από το τρέξιμο και την πίεση του αγώνα. Η πρώην σύντροφός του, Μαριαλένα ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα του και τον συνέφερε προσφέροντάς του νερό. Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και όπως φαίνεται οι σωματικές του αντοχές αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Δεν έχω καθαρές ανάσες» ακούστηκε να λέει η Μαριαλένα επίμονα στον Σάκη.

Τι έγινε στον αγώνα κατάταξης



Στο πρώτο μέρος του αγώνα κατάταξης οι 3 παίκτες (Σάκης, Μαριαλένα, Ηλίας) έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο Σάκης βγήκε πρώτος και αργότερα ο Ηλίας σημείωσε 7 νίκες με αποτέλεσμα να αναμετρηθεί στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Σάκη.

https://www.instagram.com/p/CQuAWrQgdXx

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους ωστόσο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης που περνάει αυτομάτως στον ημιτελικό. Σαν αποτέλεσμα ο Ηλίας, η Μαριαλένα και ο Κόρο θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Ο Κόρο χθες βγήκε τελευταίος στον πρώτο αγώνα κατάταξης και έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προκριθεί στον ημιτελικό εάν κερδίσει τον Ηλία και τη Μαριαλένα. Οι 4 παίκτες απόλαυσαν επαγγελματικό μασάζ και ένα λαχταριστό πρωινό γεύμα δίπλα στην πισίνα, χαλάρωσαν και «γέμισαν» τις μπαταρίες τους. Εμείς αναμένουμε με αγωνία το αυριανό επεισόδιο για να μάθουμε ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που θα προκριθεί αυτομάτως στο ημιτελικό του Γαλατσίου.

Πηγή φωτογραφιών: @survivorgreece

Όσο εμείς παρακολουθούσαμε το αποψινό επεισόδιο το Twitter έκανε για ακόμη μια φορά «πάρτι». Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά tweets που ξεχωρίσαμε για να πάρεις μια γεύση από τη γνώμη του κόσμου.