Γιώργος Ασημακόπουλος: Πώς ακριβώς θα βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο μετά το Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Γιώργος Ασημακόπουλος: Πώς ακριβώς θα βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο μετά το Survivor

Μάθαμε το πού θα δώσει τις απολαβές από το Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υπήρξε ένας από τους τελευταίους Survivors και κατάφερε πολλές φορές να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συμπεριφορά του, στους σχεδόν επτά μήνες που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης και στον Άγιο Δομίνικο.

Κι όμως, στην αποχώρησή του ο νεαρός επιχειρηματίας κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με τον αλτρουισμό του.

Η επιστροφή στην πατρίδα

Πριν μερικές ώρες, ο πρώην παίκτης του Survivor ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει από την Καραϊβική στην Ελλάδα και η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν μεγάλη. Ο ίδιος εξήγησε πως ανυπομονεί να έρθει στην αγκαλιά της οικογένειάς του.



Η φιλανθρωπική κίνηση του Ασημακόπουλου

Κατά την αποχώρησή του και χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ο Ασημακόπουλος αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό πως από τις απολαβές του στο Survivor, θα δώσει χρήματα που θα αξιοποιηθούν από ιδρύματα για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά.



Η απώλεια του αδερφού του:

Ο Ασημακόπουλος είχε συγκινεί και όσο ήταν στο παιχνίδι τους πάντες όταν εκμυστηρεύτηκε πως σε νεαρή ηλικία έχασε τον αδερφό του από καρκίνο:

«Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική.

Πού θα διαθέσει τα χρήματα;

Ο Ασημακόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Queen, έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με το Make a Wish Ελλάδος και σκοπεύει να δώσει χρήματα για την ανακαίνιση δύο παιδικών δωματίων από μικρούς ήρωες που έχουν δώσει μάχη με τον καρκίνο.

Τα χρήματα που έχει λάβει από το Survivor ο Γιώργος:

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο επιχειρηματίας λάμβανε μια καλή αποζημίωση.

Δες την gallery.