Ανούς- Διονύσης MasterChef: Το ζευγάρι είναι χώρια αλλά εκείνος περνάει καλά (photos+videos)

Ανούς- Διονύσης MasterChef: Το ζευγάρι είναι χώρια αλλά εκείνος περνάει καλά (photos+videos)

Εδώ και λίγο καιρό δεν μένουν μαζί!

Μπορεί οΔιονύσης Σαρακίνης να έχασε τον τίτλο του MasterChef κέρδισε, όμως, στην αγάπη. Ο φιναλίστ του reality μαγειρικής του Star βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπαίκτριάς του, Ανούς, και πλέον οι δυο τους είναι μαζί κι ευτυχισμένοι. Βασικά, αυτήν την περίοδο δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη και θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Έτσι ξεχώρισε ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 και έφτασε στον τελικό (photos)

Ο Διονύσης στη Μύκονο

Ο Διονύσης Σαρακίνης βρίσκεται αυτό το διάστημα μακριά από την αγαπημένη του, Ανούς, και συγκεκριμένα είναι στη Μύκονο. Ο φιναλίστ του MasterChef δημοσίευσε μερικά Insta Stories από το νησί των Ανέμων δείχνοντας ότι περνάει πολύ καλά και ότι διασκεδάζει όσο είναι εκτός Αθηνών.

mykonos

Βέβαια, ο 28χρονος δεν βρίσκεται εκεί μόνο για διασκέδαση, αν και φαίνεται να περνά πολύ καλά. Όπως θα δεις και από τα stories του, έχει πάει στη Μύκονο για να εργαστεί.



Το post της Ανούς

Από ό,τι φαίνεται ο Διονύσης δεν έφυγε τώρα για τη Μύκονο, αλλά βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί περισσότερο από μία εβδομάδα. Απόδειξη; Ένα post της Ανούς στο οποίο λέει ότι της λείπει και ποζάρει μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CQc_fywL6nU

Η παίκτρια του MasterChef και σύντροφος του Διονύση, Ανούς, δημοσίευσε στις 23 Ιουνίου μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram με τον αγαπημένο της και έγραψε στο caption, στα γαλλικά: «το άλλο μου μισό» με hashtag #missyou.