Rumer Willis: Η αφοπλιστική απάντηση της στο body shaming που δέχθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Rumer Willis: Η αφοπλιστική απάντηση της στο body shaming που δέχθηκε

Η απάντησή της είναι αυτό που περίμενες να ακούσεις.

Τι και αν διανύουμε το 2021, το body shaming είναι ευδιάκριτο και εντελώς ορατό στην καθημερινότητα, και όχι δεν παίζει ρόλο αν είσαι famous ή όχι. Την κριτική θα τη δεχθείς θέλοντας και μη, και ας μην την έχεις προκαλέσει να έρθει.

«Θύμα» body shaming έπεσε και η Rumer Willis, μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram account της την Τρίτη (29/6/21). Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis ανέβασε δύο φωτογραφίες στο account της, και τα σχόλια που κατέκλυσαν την ανάρτησή της, ήταν αυτά που στην πραγματικότητα δεν έπρεπε να υπάρχουν καν.

Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή και αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα

Το body shaming στη Rumer Willis

H 32χρονη star φαίνεται πως δεν μασάει τα λόγια της και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και γι’ αυτό και απάντησε όπως άρμοζε σε όλους αυτούς τους haters που σχολίασαν το σώμα της στις φωτογραφίες που ανέβασε.

Φαίνεται πλέον, πως είτε έχεις κάποια περιττά κιλά, είτε έχασες περισσότερα από αυτά που θα άρεσαν σε κάποιον άλλον, θα γίνεις έρμαιο σχολιασμού και bullying είτε το θες, είτε όχι. Κάτι ανάλογο συνέβη στη Rumer μετά την ανάρτησή της, με τα σχόλια να γράφουν ξανά και ξανά για το πόσο αδύνατη είναι, και πως πρέπει να φάει κάτι να πάρει κανένα κιλό στο σώμα της.


https://www.instagram.com/p/CQtk9CylnpT

Η απάντηση της Rumer ήταν αυτή που ήθελες να ακούσεις

Αν έστω και για λίγο πίστεψες πως η Rumer επηρεάστηκε από τα σχόλια και τα έβαψε μαύρα έκανες μεγάλο λάθος. Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, πήρε θέση και με ένα story στο Instagram account της, απάντησε σε όλους αυτούς που την έκριναν, δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση.

«Ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό, αλλά σε μια προσπάθεια να επιστήσω την προσοχή και να ρίξω φως στις τακτικές του bodyshaming ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Τα πολλά πραγματικά ακατάλληλα σχόλια που έμειναν στη φωτογραφία που δημοσίευσα χθες, με άφησαν πραγματικά με άθλια διάθεση παρά το γεγονός πως στην αρχή απολάμβανα τις ανόητες φωτογραφίες που τράβηξα. Ήταν μια περίεργη γωνία λήψης που με έκανε να νιώθω πως φαίνομαι μικρότερη από ό, τι είμαι στην πραγματική ζωή».

«Ερχόμενοι λοιπόν στα σχόλια μου για εμένα λέγοντάς μου, “πώς είμαι τόσο κοκαλιάρα” ή πως “πρέπει να φάω”, δεν είναι καθόλου χρήσιμο, αλλά εξαιρετικά ντροπιαστικό για το πρόσωπό μου. Το body shaming οποιουδήποτε είδους είναι κάτι που δεν θα ανεχτώ».

Και πριν σηκωθούμε να τη χειροκροτήσουμε για τη στάση που κράτησε, ας ξεκαθαρίσουμε, το εξής: Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, και γι' αυτό είναι και ωραίο. Θα ήτα κάπως βαρετό αν όλες οι γυναίκες ήταν ίδιες, δεν συμφωνείς;



Το body positivity είναι κάτι που βλέπεις παντού τελευταία και από αυτό πρέπει να εμπνευστείς.

Δες πατώντας αυτό το link το αντίστοιχο body positive post της Γιάννας Τερζή, αλλά και άλλων Ελληνίδων celebrity.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τις φωτογραφίες της Rumer.