Η Γιάννα Τερζή έκανε το πιο body positive post! Οι Ελληνίδες celebs αγαπάνε το κορμί τους (Photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Γιάννα Τερζή έκανε το πιο body positive post! Οι Ελληνίδες celebs αγαπάνε το κορμί τους (Photos)

Ήρθε η ώρα που οι διάσημες Ελληνίδες μίλησαν ανοιχτά για την εικόνα του σώματός τους.

Η εποχή που οι Ελληνίδες celebrities κρύβονταν πίσω από φίλτρα, photoshop και apps για να κρύψουν ατέλειες στο σώμα τους, έχει περάσει.

Το self love ξεκινάει με την αγάπη προς το σώμα μας, τα ψεγάδια γίνονται η δύναμή μας και το καλοκαίρι θα μας βρει με το καλύτερο bikini body, το σώμα μας όπως είναι χωρίς φίλτρα!

Αυτή την άποψη έχουν ενστερνιστεί οι Ελληνίδες celebrities οι οποίες έχουν αγαπήσει τις καμπύλες, το σώμα τους όπως ακριβώς είναι, και σε καλούν να κάνεις το ίδιο.

Το πρόσφατο ποστ της Γιάννας Τερζή:

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή με ένα post στο Instagram αναφέρθηκε στο σώμα της, στο βάρος της, στον αγώνα που έδωσε να πέσει κάτω από τα 60 κιλά και στο πώς αποδέχτηκε πως οι καμπύλες της είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί!
«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”!

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία εχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις από τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιάννα.


https://www.instagram.com/p/CQtrda2JS80

Και δεν είναι η μόνη!

Το Post της Ζέτας Δούκα:

Για το σώμα της, το φετινό καλοκαίρι μίλησε σε πρόσφατο Post της η Ζέτα Δούκα, η οποία σε νεαρή ηλικία είχε δώσει μάχη με τη νευρική ανορεξία.

«Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα.

Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις.

Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα.

Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια. Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά!

Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει.
Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα.
Είμαστε φίλες πια!


https://www.instagram.com/p/CQnex_2rQ2Y

Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.
Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς όμως να περιμένουμε μεσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…!

Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε.
Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα.
Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια λογική και η Μαρία Σολωμού:

Η ηθοποιός δεν είχε διστάσει να μιλήσει για τις ραγαδες και την κυτταρίτιδα που έχει από την εφηβεία της:

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη - έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ..... βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας!

Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση.....και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες .....και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη .....


https://www.instagram.com/p/CPm5AWrgyAa


Καλοκαιράκι προ των πυλών, θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! .

Δεν αποτελώ εξαίρεση, η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι...;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχει τέλειο...αυτό που υπάρχει είναι ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία, χωρίς make up, χωρίς ρετούς ...τόσο απλά!

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!! Καθόλου δεν πειράζει», είχε γράψει η Σολωμού.

Φυσικά, ένα από τα κορίτσια που έχει κάνει την αγάπη για το σώμα του επιστήμη, είναι η Δανάη Μπάρκα! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός καταφέρνει με τις bikini body φωτογραφίες της να μας εμπνέει πάντα, όπως η παρακάτω!


https://www.instagram.com/p/CPfcS2pMqiW

Δες όλες τις body positive φωτογραφίες παρακάτω και θυμήσου και το story της Ελένης Φουρέιρα για τις ραγάδες της και για το πώς πρέπει να αγαπάμε και τα ψεγάδια μας!