Το τρυφερό post της Παπουτσάκη για τα γενέθλια του συζύγου της (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το τρυφερό post της Παπουτσάκη για τα γενέθλια του συζύγου της (photos)

Η ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια «Χρόνια Πολλά» στον άνθρωπό της με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες της εγχώριας showbiz, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η 42χρονη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Κίμωνα.

Ο άντρας της ζωής της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Αυγούστου του 2010. Ο γάμος τελέστηκε στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα, μια άκρως ρομαντική και ιδιαίτερη τοποθεσία ενώ οι καλεσμένοι ήταν λιγότεροι από 200 άτομα.

Το ζευγάρι ζει μέχρι και σήμερα την απόλυτη ευτυχία. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της μετρούν σήμερα 9 χρόνια έγγαμου βίου και μετακόμισαν πριν ένα χρόνο στο νέο τους σπίτι στην περιοχή του Χολαργού. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, με τα likes και τα σχόλια των fans να πέφτουν σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CQWJJlpBejP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τρυφερό post και η παθιασμένη φωτογραφία

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της ηθοποιού γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του σε κλειστό κύκλο, στο μαγαζί που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν στο πλευρό του και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω το ζεύγος είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CQwldVoBjxs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά partner in crime μου. Να ζήσεις άπειρα χρόνια για να σε χαιρόμαστε ,για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να καμαρώνεις τα πανέμορφα και υπέροχα παιδάκια μας», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Πηγή φωτογραφιών: @katerina_papoutsaki



Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζεύγους.