Ο James έκανε επικό σχόλιο στο Twitter: Να γιατί απαγορεύεται το όνομά του από το Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Ο James έκανε επικό σχόλιο στο Twitter: Να γιατί απαγορεύεται το όνομά του από το Survivor

Τι ισχύει τελικά με το απαγορευτικό στο όνομα του James Καφετζή.

Eίναι γεγονός! Το τελευταίο συμβούλιο επί Καραϊβικής για το φετινό Survivor προβλήθηκε στις οθόνες μας και ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα!

Τον δρόμο της επιστροφής θα πάρουν και οι φιναλίστς των ημιτελικών ανάμεσά τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μοναδική γυναίκα που κατάφερε μετά από επτά μήνες να φτάσει ως το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρόκριση:

Ξέρουμε ήδη πως στον ημιτελικό έχει προκριθεί ο Σάκης Κατσούλης ενώ με τον τελευταίο αγώνα επί Άγιου Δομίνικου, προκρίθηκε και ο Ηλία Μπόγδανος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως τα δύο αυτά αγόρια θα είναι και οι finalists του μεγάλου τελικού του Survivor, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.

Στη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού για μια θέση στον ημιτελικό μπήκε αυτόματα η Μαριαλένα και ο Γιώργος Κόρομι και στον ημιτελικό της Κυριακής θα μάθουμε ποιος από τους δύο θα προκριθεί μαζί με τον Ηλία και τον Σάκη.

Ο ρόλος του James στον ημιτελικό:

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, ο James Καφετζής είχε κάνει διαγωνισμό για να δωρίσει κάποιες από τις προσκλήσεις που είχε για τον ημιτελικό και τον live τελικό του Survivor στο Γαλάτσι σε θαυμαστές του.

Η επιστροφή στη δουλειά:


https://www.instagram.com/p/CQsl8aws-Nd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο James ενημέρωσε τους θαυμαστές του στο Instagram πως έχει ήδη επιστρέψει στα boat parties στη Ρόδο και δημοσίευσε και μια σχετική φωτογραφία. Μένει να δούμε πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα και τι ακριβώς ρόλο θα παίξει στον ημιτελικό.



Το ύποπτο σχόλιο στο Twitter:

Ο James είχε ξαφνιάσει τους πάντες με την οικειοθελή του αποχώρηση μέσα στον Μάιο και ενώ το Survivor ανακοίνωνε πως θα έριχνε αυλαία μέσα στον Ιούλιο και όχι στις αρχές Ιουνίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο τελευταίο χτεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες που απέμειναν να θυμηθούν στιγμές τους στο παιχνίδι. Και ενώ ακούστηκαν ονόματα όπως εκείνο του Πάνου Καλλίδη και του Παύλου Γαλακτερού, οι χρήστες του Twitter απόρησαν γιατί δεν ακούστηκε το όνομα του James.

Ο ίδιος ο Καφετζής έδωσε απάντηση με ένα σχόλιο σε χρήστη.

Διάβασε τον διάλογο παρακάτω.