Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νέα πόζα της Ελληνίδας MasterChef στο Instagram με θέα την Ακρόπολη

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νέα πόζα της Ελληνίδας MasterChef στο Instagram με θέα την Ακρόπολη

Η Μαργαρίτα ομόρφυνε πολύ! 

Μπορεί στο Survivor να μην έχουμε ακόμα νικητή αλλά στο MasterChef και την πρώτη Ελληνίδα MasterChef αποκτήσαμε και την πορεία της στα social media παρακολουθούμε ανελλιπώς.

Η Μαργαρίτα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στις Αθήνα και τα νυχτοπερπατήματά της δεν λείπουν.

Το κορίτσι που ονειρεύτηκε να γίνει MasterChef

Μετά τη νίκη της, η Μαργαρίτα είχε αποκαλύψει πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε ονειρευτεί τη νίκη της:

«Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο MasterChef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιό μου "Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια MasterChef 5" δεν το πίστευα το ήθελα όμως…

5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιό μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου, γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα, με συγκινούν, και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιό μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η Μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή!



Η καρμική τρίτη φορά που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι:

Η αλήθεια είναι πως η Μαργαρίτα θα μπορούσε νωρίτερα να έχει γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef:

«Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα 'γιατί όχι; τι έχω να χάσω;'. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef.

Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Όντως πήγα με το κρύο πιάτο, μου λένε να πάω και με το ζεστό πιάτο. Μετά τα είδατε τα επόμενα βήματα...» είπε η Μαργαρίτα πρόσφατα.

Η νέα βραδινή πόζα:

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef λάμπει από ευτυχία και δεν το κρύβει. Το όμορφο κορίτσια από τη Σκάλα Καλλονής της Λέσβου, πέρασε πέντε μήνες στο σπίτι του MasterChef όπου την είδαμε εντελώς απλή!

Πλέον, η Μαργαρίτα έχει ομορφύνει κι άλλο, την θαυμάσαμε πρόσφατα στη Μύκονο με τζιν σορτσάκι και την απολαύσαμε μόλις χθες στη νέα βραδινή πόζα!