Εάν θες να δροσιστείς στον καύσωνα κάνε ένα scroll στο timeline του Γιάννη Κουκουράκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εάν θες να δροσιστείς στον καύσωνα κάνε ένα scroll στο timeline του Γιάννη Κουκουράκη

Ο «Κωνσταντής» των Άγριων Μελισσών είναι… too hot to handle.

Ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκε πριν από έναν μήνα περίπου και πλέον το έχεις αποδεχτεί. Πώς γίνεται όμως να δεχτείς πως για περίπου τρεις μήνες δεν θα βλέπεις τον Γιάννη Κουκουράκη στην οθόνη σου; Είναι δύσκολο, όμως γι’ αυτό υπάρχουν τα social media.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στον ρόλο του Κωνσταντή ήταν από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν στις Άγριες Μέλισσες φέτος, αφού ο ρόλος του είχε το μεγαλύτερο (και καλύτερο θα προσθέσω εγώ) character development όλης της σεζόν. Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή και δεν είναι να απορείς που το μισό γυναικείο τηλεοπτικό κοινό τον ερωτεύτηκε παράφορα.

yiannis koukourakis

Ο «Κωνσταντής» κέρδισε τις εντυπώσεις στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και το απέδειξε στη διάρκεια των δύο σεζόν των Άγριων Μελισσών. Ο άγριος και σκληρός Κωνσταντής απέδειξε πως η αγάπη μπορεί να τα αλλάξει όλα αν το θέλεις, και ο έρωτας του με τη Δρόσω ήταν αυτό που χρειαζόμασταν στη σειρά αυτή.

Δεν γίνεται να μη θυμάσαι αυτή την ερμηνεία του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες.

Μπορεί όμως να σου περάσει απαρατήρητος;

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις αυτό είναι το γεγονός πως εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, ο Γιάννης Κουκουράκης είναι και πολύ γοητευτικός άντρας.

Και αν σήμερα νιώθεις πως δεν την παλεύεις καθόλου με τον καύσωνα και θέλεις να δροσιστείς, τότε είναι ευκαιρία να κάνεις «μια βουτιά» στο timeline του Γιάννη στο Instagram. Το σίγουρο είναι πως δεν θα απογοητευτείς καθόλου.


https://www.instagram.com/p/Biz0fK3nBZI

Τι θα συμβεί στον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;

Τελειώνοντας ο δεύτερος κύκλος των Μελισσών, είδαμε Κωνσταντή-Δρόσω να χωρίζουν και τον Κωνσταντή να μετακομίζει στη Λάρισα με τον Νικηφόρο. Ένα ερωτηματικό έμεινε σχετικά με το αν θα βρίσκεται στην τρίτη σεζόν, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ξανά μαζί με τη Δρόσω οπότε μένει απλά να το δούμε στην πράξη.

Μέχρι τότε, πάρε μια ανάσα και «βούτηξε» στη gallery για να τον απολαύσεις.