Η Miley Cyrus πούλησε το νέο της σπίτι-Το αμύθητο ποσό που πήρε

Sabine Camhi
Η Miley Cyrus πούλησε το νέο της σπίτι-Το αμύθητο ποσό που πήρε

Πούλησε το σπίτι που αγόρασε πριν από ένα μόνο χρόνο!

Oι φωτογραφίες του σπιτιού στο οοίο έβαλε πωλητήριο η Miley Cyrus έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και ομολογούμε πως είναι πολύ εντυπωσιακό. Η τραγουδίστρια αγόρασε το σπίτι στις αρχές του καλοκαιριού του 2020 στην τιμή των 4,9 εκατομμύρια δολαρίων. Ένα χρόνο αργότερα, το σπίτι πωλήθηκε 7,2 εκατομμύρια δολάρια με την τραγουδίστρια να έχει χωρίς κόπο κέρδος 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων!



Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία με αυτήν την πώληση. Το περιοδικό Variety αναφέρει ότι η ταυτότητα του αγοραστή παραμέενι άγνωστη και προστατεύεται από ίδρυμα με έδρα το Μισσούρι. Ωστόσο, λόγω της τοποθεσίας του σπιτιού στη γειτονιά Hidden Hills της Καλιφόρνια, όπου διαμένουν πολλοί celebrities όπως οι Kardashians, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το άτομο μπορεί να είναι αναγνωρίσιμο. Οι θαυμαστές του celeb real estate σίγουρα αναρωτιούνται ποιος μπορεί να αγόρασε το σπίτι σε αυτήν την τιμή!

To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της (photos)



Αν και δεν είναι ακόμη σαφές γιατί το σπίτι πουλήθηκε, η αρχική πρόθεση της Miley ήταν μάλλον να το αγοράσει και να το πουλήσει αργότερα ή απλά δέχτηκε μια καταπληκτική προσφορά. Οι θαυμαστές της παραμένουν για την ώρα με την απορία ωστόσο εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε την Miley για την επιτυχημένη της αγοραπωλησία.