Britney Spears: Η απόφαση του δικαστηρίου για το μέλλον της

Sabine Camhi
Britney Spears: Η απόφαση του δικαστηρίου για το μέλλον της

Ο πατέρας της θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της ζωής της.

Λυπηρά νέα για το μέλλον της 39χρονης pop star, Britney Spears, αφού μετά από δικαστική απόφαση, παραμένει στα χέρια του πατέρα της η κηδεμονία της.

Ο δικηγόρος της διάσημης τραγουδίστριας είχε κάνει αίτημα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο με στόχο να εκδιώξει τον 68χρονο Jamie Spears από κύριο διαχειριστή της περιουσίας της. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ουσιαστικά η νομική επιμέλεια που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας τα τελευταία χρόνια είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που είναι ανίκανα να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους. Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια είναι ανήμπορη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της και για αυτό το λόγο ο πατέρας της θα συνεχίσει να έχει τη διαχείριση κάθε σημαντικής απόφασης που αφορά την pop star.

Το νομικό έγγραφο αναφέρει: «Το αίτημα να αναστείλει τον James P Spears αμέσως μετά το διορισμό της Bessemer Trust Company Of California, ως μοναδικού διαχειριστή της περιουσίας απορρίπτεται χωρίς προκατάληψη».

https://www.instagram.com/p/CP1hszQAOe1

Τι είπε η τραγουδίστρια

Η 39χρονη star βρίσκεται υπό την οικονομική και προσωπική εποπτεία του πατέρα της εδώ και 13 χρόνια, και έχει πει πως «φοβόταν τον πατέρα της». Μιλώντας για 24 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα, η Britney Spears είπε πως υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε, την έχουν αναγκάσει να κάνει περιοδεία πάρα την θέλησή της και την εμποδίζουν να κάνει παιδιά.

Η Britney Spears σπάει τη σιωπή της: «Συγγνώμη που τόσο καιρό προσποιούμουν»

«Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα», ανέφερε η αγαπητή τραγουδίστρια και θρύλος της pop μουσικής.

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι».

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως εκατομμύρια οπαδοί έχουν δημιουργήσει το διαδικτυακό κίνημα #FreeBritney, δηλώνοντας την υποστήριξή τους στην τραγουδίστρια.

Τι είπε ο πατέρας της τραγουδίστριας

Ο πατέρας της αρνήθηκε κατηγορηματικά «τους ισχυρισμούς που υπέβαλε η κόρη του» και είπε μάλιστα πως «ανησυχεί για τη διαχείριση και τη φροντίδα της». Υποστήριξε επίσης πως δεν είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές της υποθέσεις από τον Σεπτέμβριο του 2019, τις οποίες ανέλαβε η -πρώην- μάνατζερ της τραγουδίστριας, Jodie Montgomery.



Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την επόμενη ακρόαση που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.