Η Amber Heard έγινε μαμά για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Amber Heard έγινε μαμά για πρώτη φορά

Η έκπληξη της εβδομάδας ήρθε από το Hollywood.

Οι τελευταίοι μήνες του 2020 δεν ήταν ιδανικοί για την Amber Heard και τον Johnny Depp, οι οποίοι είχαν να διαχειριστούν τη δίκη για το διαζύγιό τους και τις φήμες περί ενδοοικογενειακής βίας από τον διάσημο ηθοποιό.

Μετά από δεκαέξι μέρες καταθέσεων η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για τον Johnny Depp, με την Amber Heard να πανηγυρίζει για τη νίκη της. Τη επιτυχία/ευτυχία αυτή ήρθε να σφραγίσει ο ερχομός της κόρης της, ο οποίος έγινε γνωστός το απόγευμα της Πέμπτης.

Δες εδώ όλα όσα συνέβησαν στο δικαστήριο με τον Johnny Depp.

Η αποκάλυψη της Amber Heard για την κόρη της

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη των πεπρωμένων μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε δαχτυλίδι για να κάνουμε ένα παιδί. Ένα μέρος μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν ανήκει σε κανέναν. Καταλαβαίνω επίσης ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου», έγραφε η Amber στην ανάρτηση αγκαλιά με την κόρη της.

Η 35χρονη ηθοποιός γιορτάζει τη γέννηση της κόρης της - μήνες αφότου ο πρώην σύζυγος Johnny Depp έχασε στο δικαστήριο την υπόθεση δυσφήμισης του.

Μια πηγή είπε αποκλειστικά στο Page Six την Πέμπτη ότι Heard είναι «ερωτευμένη με την κόρη της, την Oonagh Paige, η οποία πήρε το όνομά της από την αείμνηστη μαμά της, την Paige.


https://www.instagram.com/p/CQzFr70hoQd

Η Oonagh γεννήθηκε στις 8 Απριλίου με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, αφού της είπαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ η ίδια να μείνει έγκυος, όπως αποκάλυψαν οι φίλοι της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Amber για τη δυόμιση μηνών κόρη της

Μια πηγή που γνωρίζει τη star: «Η Oonagh είναι απολύτως υπέροχη και η Amber είναι γεμάτη. Πάντα ήξερε ότι ήθελε να είναι μαμά και αυτή η μεγαλύτερη επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Είναι τόσο ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που βοήθησε να φέρει την Oonagh στη ζωή της.

Το πιο σημαντικό πράγμα για την Amber είναι ότι μπορεί να μιλήσει για τη γέννηση της Oonagh», συνέχισε η πηγή. «Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να μιλήσουν για τη γονιμότητά τους και ανησυχούν και ντρέπονται. Η Amber θέλει να αισθάνονται ότι έχουν στήριγμα και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσουν μωρό ακόμα κι αν έχουν προβλήματα γονιμότητας».

Η κατάληξη της δίκης με τον Johnny Depp

Όλα αυτά έρχονται περίπου πέντε μήνες μετά το τέλος της δίκης της Amber με τον Johnny Depp, για τον οποίο η απόφαση ήταν καταδικαστική. 14 φορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις της Amber Heard, ο Depp τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του σκανδαλώδoυς γάμου τους, ενός γάμου που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν θα είναι ο πλέον… ήσυχος. «Δεν εντυπωσιαζόμαστε από το αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι ότι η δίκη των ΗΠΑ θα έχει ακόμη περισσότερα στοιχεία», είχε πει η πλευρά της Heard, για την επικείμενη μάχη, με τον πρώην σύζυγό της.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της Amber στη gallery που ακολουθεί.