Αγγελική: Φινάλε για τη σειρά- Πλάνταξε στο κλάμα το Twitter

Μαρία Ροδίτη
Αγγελική: Φινάλε για τη σειρά- Πλάνταξε στο κλάμα το Twitter

Συγκλονιστικό το τέλος της σειράς του ALPHA!

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης η σειρά του ALPHA, «Αγγελική», με το τελευταίο επεισόδιο να είναι καθηλωτικό. Θα σου πω την αλήθεια! Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πλάνταξα στο κλάμα.

Έκλαιγα και για τις δραματικές σκηνές, όπως η συγκλονιστική στιγμή που η Αθηνά πυροβολεί και σκοτώνει τον γιο της, Δημήτρη, κι έπειτα αυτοκτονεί, αλλά και για τις ευτυχισμένες στιγμές που βίωναν οι ήρωες έναν χρόνο μετά τα όσα φρικτά συνέβησαν.

Δικαίωση, αλήθειες, χαρές, τιμωρία! Το τελευταίο, συγκλονιστικό επεισόδιο της Αγγελικής τα είχε όλα κι έκανε όχι μόνο εμένα, αλλά και όλο τον κόσμο του Twitter να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την οθόνη της τηλεόρασης.

Αγγελική: Η Τζένη την «έστησε» στον Παύλο και το Twitter πανηγύρισε

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Νικόλα να συνειδητοποιεί ότι η Αγγελική, που τόσο καιρό ζούσε μαζί με την οικογένεια Αργυρών, είναι το κορίτσι που βίασε με τα αδέλφια του πριν 17 χρόνια. Η Αγγελική ήταν η Μαργαρίτα που τα αδέλφια Αργυρού είχαν βιάσει στην εφηβεία τους. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης προσπάθησε να σκοτώσει την Αγγελική με τον Νικόλα να μπαίνει μπροστά και να τραυματίζεται σοβαρά με μία σφαίρα στο στήθος.

https://www.instagram.com/p/CQwdK3pjfJq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αγγελική έμεινε μαζί του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθώντας να τον κρατήσει ζωντανό με τον Νικόλα να παλεύει να της πει όλα όσα τον βασάνιζαν τόσα χρόνια. Όσο, λοιπόν, ο Νικόλας ήταν στο δωμάτιο και προσπαθούσε να εξιλεωθεί ζητώντας «συγγνώμη» από την Αγγελική στο σαλόνι του σπιτιού η Αθηνά βίωνε το δράμα της με τον Δημήτρη.

Η καθηλωτική σκηνή Αθηνάς και Δημήτρη

Σκηνή αρχαίας τραγωδίας θύμισε η στιγμή κατά την οποία η Αθηνά κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της, Δημήτρη, και λίγα λεπτά μετά τον σκότωσε. Η Αθηνά Αργυρού (aka Φιλαρέτη Κομνηνού), γνωρίζοντας ότι πλέον όλα έχουν τελειώσει και η αστυνομία είναι στα χνάρια τους, πυροβόλησε με όπλο τον γιο της, Δημήτρη (aka Πάνο Βλάχο) βάζοντας έπειτα τέλος και στη δική της ζωή. «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο, έλα στην αγκαλιά μου ψυχή μου όπως όταν ήσουν μικρούλης», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά στον Δημήτρη λίγο πριν τον πυροβολήσει.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter πλάνταξε στο κλάμα με τη σκηνή αυτή, αλλά και με τις μοναδικές ερμηνείες της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Πάνου Βλάχου. Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα tweets που αποθέωσαν τις ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών της σειράς με τους fans της «Αγγελικής» να ζητούν και δεύτερη σεζόν για το σίριαλ.

Πάντως, για την Αθηνά Αργυρού η ζωή… είχε άλλα σχέδια. Η Αθηνά επέζησε, επέστρεψε στο σπίτι της μετανιωμένη για όλα όσα έγιναν, με την Αγγελική πια να τη φροντίζει ως νύφη της και σύζυγος του πρωτότοκου γιου της, Στέφανου, έχοντας δικαιωθεί για όλα όσα έζησε.

Ένας χρόνος μετά… γεμάτος δικαίωση και ευτυχία

Το σίριαλ τελείωσε δείχνοντας πώς είναι οι ζωές των ηρώων έναν χρόνο μετά τις αποκαλύψεις και τα φρικτά γεγονότα. Ο Παύλος, αφού παραδόθηκε για τον φόνο του Σταυριανού, περνούσε μετανιωμένος τις μέρες του στη φυλακή. Η Κατερίνα με τον Μιχάλη τα ξαναβρήκαν και περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Η Ιωάννα με τον Αποστόλη και η Σοφία με τον Ανδρέα ζούσαν ευτυχισμένοι, η Λένα με τον Θωμά καμάρωναν τους γιους τους, ενώ η Αγγελική με τον Στέφανο ήταν πιο καλά από ποτέ έχοντας κοντά τους τη Δανάη.

Η Αγγελική, όπως καταλαβαίνεις, δικαιώθηκε για όλα και μπορούσε πια να ζήσει ευτυχισμένη πλάι στον άντρα που αγάπησε και στο παιδί της.



Η Δανάη έμαθε ότι η Αγγελική ήταν η μαμά της και άρχισε να την αποκαλεί πια «μαμά». Δεν έμαθε ποτέ, όμως, για τον βιασμό. Δεν χρειαζόταν κιόλας…

Όσο για την Αθηνά; Αφού επιβίωσε από τον αυτοπυροβολισμό της, ζούσε στο δωμάτιό της με την Αγγελική να τη φροντίζει κι εκείνη να δείχνει πια μετανιωμένη για όσα έκανε.