H κίνηση της Σκορδά που συγκίνησε την Καινούργιου (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H κίνηση της Σκορδά που συγκίνησε την Καινούργιου (video)

Τι είπε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα εντυπωσιακό φινάλε μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά της εκπομπής της, «Ευτυχείτε». Η 36χρονη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που την άγγιξε ενώ θέλησε παράλληλα να τονίσει πως δεν υπάρχουν έχθρες με συναδέλφους αντίπαλων καναλιών.

Η κίνηση της Σκορδά και το σχόλιο της Καινούργιου στην τελευταία εκπομπή

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δε λέμε για ανταγωνισμούς και για νούμερα τηλεθέασης. Πραγματικά όλοι οι συνάδελφοι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν, εννοείται πως θέλουμε όλοι να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε...Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου, που έτσι μπήκα στο νοσοκομείο να κάνω κάποιες εξετάσεις, μαγνητική, να δούμε ότι όλα είναι οκ... η Φαίη (Σκορδά) μου έστειλε μήνυμα».

«Περαστικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου». Δηλαδή μπορεί να λες ποια είναι πρώτη, ποια είναι δεύτερη, έτσι είναι τα πράγματα… Προσωπικά όμως δεν έχει τίποτα κανείς με τον άλλο και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι».

Το περιστατικό με την υγεία της που ανυσήχησε τους πάντες

Πριν λίγες ημέρες η ξανθιά παρουσιάστρια ανησύχησε το πανελλήνιο με την εισαγωγή της σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η Κατερίνα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ εκδήλωσε δύσπνοια και ζαλάδα. Τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων.



Κατερίνα Καινούργιου: Μετά το πρόβλημα υγείας, μία ανάρτηση ανησύχησε περισσότερο το κοινό

Στο παραπάτω βίντεο που ακολουθεί μπορείς να ακούσεις αναλυτικά όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για το θέμα στην σημερινή της εκπομπή.



Πηγή κεντρικής: @katken85