O Tζιοβάνι του MasterChef φωτογράφισε τη σύζυγό του και έκανε ένα τρυφερό σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
O Tζιοβάνι του MasterChef φωτογράφισε τη σύζυγό του και έκανε ένα τρυφερό σχόλιο

Το νέο κρυφό μήνυμα του Τζιοβάνι. 

O Tζιοβάνι του MasterChef φωτογράφισε τη σύζυγό του και έκανε ένα τρυφερό σχόλιο

Ο 44χρονος Τζιοβάνι ήταν ένα από τα πρόσωπα του φετινού MasterChef 5 που παρά το γεγονός πως δεν έφτασε στον τελικό, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο Ιταλός σεφ κατάφερε με την νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη να είναι τα δύο πρόσωπα του ριάλιτ μαγειρικής που ξεχώρισαν από τον κόσμο και αγαπήθηκαν πολύ.



Η επιστροφή στη Ρόδο:

Ο Τζιοβάνι, αμέσως μετά την αποχώρηση από το MasterChef, επέστρεψε στη Ρόδο, όπου άνοιξε από νωρίς το εστιατόριό του στο χωριό Λαχανιά.
Ο Τζίο αποφάσισε το 2009 να εργαστεί στην Ελλάδα και βρήκε στη Λαχανιά (χωριό της νότιας Ρόδου) ένα παλιό σπίτι του 1926 και το μετέτρεψε σε ένα μπιστρό.

Εκεί ο ίδιος και η σύζυγός του Βίκυ Βασιλείου, λειτουργούν το Sole Giaguaro (όνομα εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ίταλο Καλβίνο).

Η απίθανη ιστορία αγάπης:

Ο Τζιοβάνι είναι ερωτικός μετανάστης, μιας και η γνωριμία με την αγαπημένη του Βίκυ, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα τον κράτησαν στην Ελλάδα.

Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 πρόδωσε το πιο ευχάριστο νέο με ένα post στο Instagram

Η τρυφερή φωτογραφία:

Ο Τζιοβάνι, στο προφίλ του εστιατορίου του στο Instagram έκανε ένα τρυφερό ποστ για την καλή του με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα.


https://www.instagram.com/p/CPGD3EnFD13

Η Βίκυ αμέσως μετά την λήξη των σχολείων και όπως είχε προαναγγείλει και ο Τζιοβάνι, ταξίδεψε ως τη Ρόδο και ανέλαβε τα καθήκοντά της.
Ο πρώην παίκτης του MasterChef έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: