Χριστίνα Κοντοβά: Επιστρέφει στην Ουγκάντα με τον Τζώνη Καλημέρη- Η τρυφερή ανάρτηση (photo)

224 SHARES

Η σχεδιάστρια μόδας ταξιδεύει στην Αφρική με τον σύντροφό της για να συναντήσει την μικρή Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε με ένα post στο Instagram στις αρχές Απριλίου ότι σύντομα θα γίνει μαμά ενός κοριτσιού από την Ουγκάντα. Η σχεδιάστρια μόδας θα υιοθετήσει τη μικρή Ada και για αυτό εδώ και καιρό ζει στη χώρα της Αφρικής ταξιδεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα ταξίδεψε και πάλι για τη μακρινή χώρα, αυτήν τη φορά όχι μόνη της, όμως.

Χρ. Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση με την ανάδοχη κόρη της για τη γιορτή του πατέρα (vid)

Η τρυφερή ανάρτηση με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Χριστίνα Κοντοβά επιστρέφει και πάλι στην Ουγκάντα για να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρή Ada, που σύντομα θα γίνει κι επίσημα κόρη της. Σε αυτό το ταξίδι, όμως, η fashion designer έχει μαζί της τον επί χρόνια σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη.

Όπως έχει αποκαλύψει η Χριστίνα και σε άλλες αναρτήσεις της στα social media, ο Τζώνη είναι δίπλα της σε αυτήν τη διαδικασία αναδοχής και μετέπειτα υιοθεσίας. Είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει και αυτό έκανε στο τωρινό ταξίδι τους στην Αφρική.

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε ένα Insta Story, μάλιστα, με τον αγαπημένο της Τζώνη μέσα από το αεροπλάνο γράφοντας: «Να βρείτε κάποιον που να στηρίζει και τα πιο τρελά σας όνειρα».

kontova kalimeris

Η αποκάλυψη για την υιοθεσία

Με ένα post στο Instagram η Χριστίνα Κοντοβά είχε ανακοινώσει δημόσια ότι πρόκειται να προχωρήσει σε υιοθεσία.

«Adopting Ada. Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω.

Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου.... Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία.

Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και τη διαδικασία αξιολόγησής μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

Στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων. Σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη», έγραψε στο post της.

224 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ