Ed Sheeran: Το νόημα πίσω από το ασυνήθιστο όνομα της κόρης του

Sabine Camhi
Ed Sheeran: Το νόημα πίσω από το ασυνήθιστο όνομα της κόρης του

Ο τραγουδιστής μίλησε για το όνομα της κόρης του, η οποία ονομάζεται Ανταρκτική.

Ο 30χρονος τραγουδιστής καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με τη σύζυγο του Cherry, την Lyra Antarctica (Λύρα Ανταρκτική), στα τέλη Αυγούστου του 2020.

Διάσημος σταρ θα γίνει πολύ σύντομα μπαμπάς και το κρατούσε κρυφό

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στη Lorraine την Πέμπτη (1 Ιουλίου), ο Ed Sheeran μίλησε για την πατρότητα και πως η Cherry και αυτός αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους αυτό το μοναδικό όνομα.

«Συνειδητοποιώ πως κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα αρκετά παράξενο όνομα», είπε ο τραγουδιστής. «Αλλά η γυναίκα μου ονομάζεται Cherry, και είναι η μόνη Cherry που έχω γνωρίσει και αυτό μου αρέσει πολύ. Στην τάξη μου στο σχολείο, υπήρχαν πιθανώς περισσότεροι Eds».

Πρόσθεσε πως αυτός και η γυναίκα του «απλά ήθελαν να της δώσουν ένα όνομα που ήταν μοναδικό, έτσι ώστε να είναι η μόνη».

«Όταν τελείωνε η περιοδεία, είχα πάει σε κάθε ήπειρο, αλλά δεν έχω πάει ποτέ στην Ανταρκτική, γι’ αυτό ήταν πάντα στη λίστα μας», είπε ο Ed. «Έτσι πήγαμε εκεί το 2019 και ήταν απίστευτο. Το πιο καταπληκτικό μέρος στη γη».

Αλλά ο Ed αναγνώρισε επίσης ότι το όνομα Lyra μπορεί να είναι λίγο πιο δημοφιλές τώρα λόγω της τριλογίας βιβλίων με τίτλο «Η Τριλογία του Κόσμου» (His Dark Materials).

By the way άκουσες το νέο του τραγούδι;