Έγκυος η Jennifer Lawrence στο πρώτο της παιδί; Το δημοσίευμα που έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Jennifer Lawrence στο πρώτο της παιδί; Το δημοσίευμα που έγινε viral

Νέα εγκυμοσύνη στο Hollywood;

Η Jennifer Lawrence περιμένει το πρώτο της παιδί; Αυτό ισχυρίστηκε ένα tabloid πριν από επτά μήνες και το δημοσίευμα έρχεται και πάλι στο φως. Ποια είναι όμως η αλήθεια για τη διάσημη ηθοποιό; Έχουμε ακόμη μια νέα εγκυμοσύνη στο Hollywood;

Η 30χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Cooke Maroney τον Οκτώβριο του 2019, οπότε αν το σκεφτείς από αυτή την οπτική θα μπορούσε το δημοσίευμα να έχει μια κάποια υπόσταση. Τι ισχύει όμως στην προκειμένη περίπτωση;

Είναι πράγματι έγκυος η Jennifer Lawrence;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New Idea, η Lawrence είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί. Οι εσωτερικές πηγές του tabloid εξηγούν ότι η Lawrence και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, είχαν στο μυαλό τους να κάνουν ένα παιδάκι πριν από τον γάμο τους. Το άρθρο συνοδευόταν από μια ολόσωμη παπαρατσίστικη φωτογραφία της Jennifer Lawrence σε ένα παντοπωλείο.

Σύμφωνα με το tabloid, οι «μάρτυρες» που είδαν τη Lawrence στην έξοδο της πιστεύουν ότι «προφανώς έχει μεγάλα νέα για να μοιραστεί», υπονοώντας ότι η 30χρονη φάνηκε να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αν πατήσεις εδώ πάντως θα δεις πως αντέδρασε η Jennifer στην είδηση επανασύνδεσης JLo-Αffleck.

Και το tabloid δεν σταμάτησε εκεί, αφού ανέφερε επίσης πως η Jennifer είναι ενθουσιασμένη με τα νέα αυτά. Όσον αφορά τον Maroney, οι εμπιστευτικοί επιμένουν ότι η Lawrence «ξέρει ότι θα είναι καταπληκτικός πατέρας». Το site θεωρεί την εγκυμοσύνη δεδομένη καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Lawrence πρέπει να είναι ενθουσιασμένη. Η πηγή ισχυρίζεται ότι «αυτή είναι πραγματικά η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της».

Είναι όμως αληθινή η εγκυμοσύνη ή πρόκειται για κάποιου είδους παρεξήγηση;

Παρά τους φερόμενους «ισχυρισμούς εμπιστευτικών» του tabloid και τις εικασίες για την εμφάνισή της, είναι σαφές ότι η Jennifer Lawrence δεν είναι έγκυος. Ήταν επίσης σαφές ότι πολλές φορές ο Gossip Cop κάλυψε παρόμοιες αναφορές ότι ο Lawrence δεν ήταν έγκυος. Το περιοδικό βασίζεται στην αμφίβολη λέξη μιας υποτιθέμενης εσωτερικής πηγής για να στηρίξει τις αβάσιμες κατηγορίες του. Όχι μόνο είναι τρομερά προσβλητικό να εικάζουμε τόσο ανόητα πράγματα για το σώμα μιας γυναίκας, αλλά η φωτογραφία που έδειχναν δεν αποδείκνυε τίποτα απολύτως.



Επομένως για την ώρα ξέχνα οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία γιατί δεν ισχύει καμία είδηση εγκυμοσύνης.